FOTBAL CU CAPUL  »  FOTBAL CU CAPUL  »  

Un crash test cu foarte putine stele pentru englezi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2009 00:00

Uneori calitatea reuseste sa treaca cu un tur de pista inaintea cantitatii. Iar calitatea se masoara in stele. Stiti cite stadioane de cinci stele UEFA are Anglia?

De cinci ori mai putine decit Spania, de sase ori mai putine decit Germania, de doua ori mai putine ca Turcia, si de trei ori mai putine ca portughezii. Nu va apucati sa puneti asta intr-un sistem de n-spe ecuatii cuvolan pe dreapta. Va spunem noi! Englezii au un singur stadion de cinci stele UEFA: Old Trafford. Nu v-ati fi asteptat, este?!

Asteptam sa descalece in ceata din Insula baieti din tari cu traditii puternice in fotbal - sectia patroni/investitori/hidrocarburi - cum ar fi domni din Orientul Foarte Mijlociu, ca sa mai puna umarul la propasirea supusilor reginei. Pina atunci britanicii trebuie sa se multumeasca doar cu echipe de cinci stele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  11 Februarie 2009, 13:58

Ba da..si Emirates si Wembley sunt de 5 stele. Probabil informatia (doar) cu Old Trafford e mai veche. Questie e ca , din cate stiu, Anglia are vreo 20 de stadioane de 4 stele, iar de 3...o gramada..Iar in Germania de exemplu, sunt multe trupe cu ani buni de Bundesliga care abia daca indeplinesc conditii pt 3*..de Portugalia nici nu mai spun..

 •  10 Februarie 2009, 20:50

dar emirates nu e de 5 stele sau noul wembley?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează