A salvat un copil de la înec, chiar în ziua nunţii lui!

Articol de GSP miercuri, 04 octombrie 10:20

Un gest absolut fantastic a fost făcut de un canadian din Ontario, pe nume Clayton Cook, chiar în ziua nunţii lui. Bărbatul se afla în parcul Cambridge, pentru a-și face fotografiile de nuntă, când a observat că un băiat era în pericol de a se îneca. Mai exact, trei copii se jucau pe malul unui râu, însă la un moment dat, unul dintre ei a fost împins de un altul în apă.



Imediat, mirele şi-a dat seama că micuţul nu ştia să înoate şi a sărit să îl salveze. Fără să îi pese că îşi udă chiar hainele în care trebuia să se căsătorească, Clayton a pus pe primul loc spiritul nobil şi a salvat viaţa unui copil. "Timp de câteva minute, copiii ne urmăreau cum făceam pozele de nuntă şi eram atent la ei, pentru că mi se părea că stăteau prea aproape de apă. Apoi în timp ce Brittany își făcea fotografiile singură, am realizat că pe stâncă mai erau doar doi din cei trei copii. Apoi am văzut copilul în apă luptându-se să se țină la suprafață. Nu am stat pe gânduri și am sărit după el", a declarat Clayton.

Acum acesta a devenit erou pe site-urile de socializare, pentru că Darren Hatt, fotograful de la nuntă, a fost pe fază şi a imortalizat momentul. Cu siguranţă această întâmplare, fericită până la urmă, va rămâne în mintea ambilor miri Brittany şi Clayton, pentru tot restul vieţii.

 A salvat un copil de la înec, chiar în ziua nunţii lui!