ALTELE  »  JUNIORI  »  JUNIORI

Tragedie imensă la Luceafărul Cluj! Un copil de 13 ani a decedat și alți trei au fost răniți într-un accident. Veneau de la un turneu câștigat

foto: abcnewstransilvania.ro
foto: abcnewstransilvania.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 02:15

Aseară, în jurul orei 19:00, mașina care transporta patru juniori de la Luceafărul Cluj, care se întorceau de la un turneu zonal câștigat la Turnu-Severin, s-a izbit de un cap de pod într-un sat din Alba Iulia: un copil a decedat iar alți trei au fost răniți

Conform abcnewstransilvania.ro, vinovat de accident ar fi șoferul mașinii în care se aflau copiii, părintele unuia dintre aceștia. Acesta ar fi efectuat o depășire și, pe fond de viteză, ar fi intrat în plin într-o mașină care venea de pe contrasens, iar apoi în capul de pod.

Accidentul s-a petrecut la Inoc, un sat din județul Alba, în drumul de întoarcere spre Cluj-Napoca.

Băiatul decedat avea 13 ani. Doi dintre răniți sunt în afara oricărui pericol, iar al treilea, aflat inițial în stare gravă, era mai bine azi-noapte, conform cjsport.ro.

Aceeași sursă menționează că puștii U13 de la Luceafărul câștigaseră turneul și se calificaseră la cel semifinal, iar trupa U11 ar fi trebuit să joace mâine finala națională contra Academiei Hagi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
paiazze
paiazze  •  10 Iunie 2017, 10:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Iunie 2017, 08:46

Colega,colega liber drumul? Liber acum am trecut,,,,converseaza smecherii soferi cu statii neinterzise prin lege. Nimeni nu ia nici o masura ,in schimb accidentele curg. Mor si copii nevinovati.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Iunie 2017, 08:30

Cumplit.Pedala de acceleratie ,masini puternice date pe mana unor iresponsabili. Sosea necorespunzatoare ,etc . Incredibil!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează