Așa ceva nu s-a mai văzut! Cum se face trafic de droguri la o închisoare din Bosnia :O

Trafic de droguri cu porumbei la o închisoare din Bosnia ► Foto: notizie.delmondo.info (Trafic de droguri cu porumbei la o închisoare din Bosnia ► Foto: notizie.delmondo.info)

Articol de GSP joi, 22 decembrie 10:20

Porumbelul este simbolul păcii şi una dintre cele mai îndrăgite păsări. Câţiva deţinuţi de la o închisoare din Zenica (Bosnia) i-au găsit şi alte întrebuinţări.



După ce au participat la un program educaţional pentru dresarea porumbeilor călători, patru dintre deţinuţi s-au gândit că o cale mai uşoară de a transporta droguri din oraş spre închisoare ar fi cu ajutorul acestor păsări.

A funcţionat timp de câteva luni, perioadă în care în puşcărie au fost aduse importante cantităţi de heroină şi cocaină.

Într-o zi, unui gardian i s-a părut suspect că porumbeii au ataşaţi mai mulţi săculeţi la picioare şi a făcut marea descoperire.

Tuturor deţinuţilor li s-au făcut analize de sânge pentru a se stabili cine a consumat droguri. Cei patru deţinuţi responsabili de trafic de droguri vor primi acum alte condamnări suplimentare şi îşi vor prelungi "sejurul" în închisoare cu câţiva ani.

Trafic de droguri cu porumbei la o închisoare din Bosnia
Trafic de droguri cu porumbei la o închisoare din Bosnia ► Foto: notizie.delmondo.info

Save