Au vrut să danseze ca în Dirty Dancing, dar au ajuns la spital

Articol de GSP miercuri, 19 iulie 09:30

Un cuplu de îndrăgostiți din Marea Britanie a vrut să repete o scenă din celebrul film Dirty Dancing și să pregătească un dans impresionant cu ocazia nunții lor, însă totul s-a terminat la spital.



Sharon Price, de 52 de ani și Andy Price, de 51 de ani, au făcut repetiții într-o grădina a unui bar din Weston-super-Mare, însă o priză a dansului a fost periculoasă, astfel că cei doi au avut parte de o căzătură foarte puternică.

În urma căzăturii, amândoi și-au pierdut cunoștința, iar când s-au trezit aveau gulere cervicale, fiind transportați la spital.

"Am văzut Dirty Dancing de mai multe ori. Ne-am gândit că figura noastră de dans va fi ceva special. Toți aleg dansuri lente la nuntă, dar noi ne-am zis că ar fi bine să accelerăm lucrurile puțin. Îmi amintesc că alergam spre Andy și apoi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că nu puteam să respir și că mă durea spatele", a declarat Sharon Price.

"Am suferit o contuzie. Am leșinat. M-am trezit cu un guler cervical și a trebuit să fac o tomografie. Ne aflam la nouă metri unul de altul, Sharon alerga spre mine, am prins-o de coapse pentru a o ridica în aer, iar următorul lucru pe care mi-l amintesc este că am căzut amândoi. Nu a existat nicio pregătire, nicio încălzire și asta a fost tot. Cred că mi-am pierdut cunoștința când m-am lovit de sol. Nu prea îmi amintesc ce s-a întâmplat după aceea", a spus Andy Price.

După mai multe investigații, cei doi au fost externați pentru că nu aveau leziuni interne, însă cu siguranţă vor lăsa acest dans deoparte la la nunta lor.

 Au vrut să danseze ca în Dirty Dancing, dar au ajuns la spital