SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

Ferrari pregătește o mutare-șoc! Italienii vor să aducă un nume important lângă Vettel

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 16:03

Max Verstappen, considerat unul dintre cei mai talentați piloți din Formula 1, ar putea ajunge la Ferrari.

Potrivit celor de la BBC, olandezul de la Red Bull este principala țintă a Scuderiei Ferrari, italienii dorind ca acesta să facă pereche cu Sebastian Vettel.

Totuși, pilotul olandez de 19 ani ar refuza pentru moment să vină la Ferrari, așteptând să își termine contractul cu Red Bull, care expiră în 2019. Kimi Raikkonen, al doilea pilot Ferrari, rămâne fără contract în 2017 și nu se știe dacă va continua pentru încă un sezon.

Verstappen a debutat în Formula 1 în 2015, iar în 2016 a câștigat singura lui cursă, la Barcelona.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
xanathos
xanathos  •  22 Mai 2017, 18:21

Langa Vettel sau langa Kimi daca-si prelungeste contractul, sau langa altcineva. Sunt zvonuri ca Vettel are semnat un precontract cu Mercedes.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează