SPORTURI  »  FORMULA 1  »  INTERVIU

Interviu emoționant cu Hamilton » Dezvăluie prin ce a trecut ca să fie campion mondial: "Nu am putut crește natural! Este plictisitor ca naiba"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 11:17

Britanicul Lewis Hamilton, triplu campion mondial, a oferit un interviu emoționant și a vorbi despre cariera lui și despre sacrificile făcute pentru a ajunge pilot de Fromula 1.

"Mi-a fost furată posabilitatea de a crește natural. Nu am putut sta cu prietenii mei.

Mereu eram în curse, mereu afaceri, mereu serios. Trebuie să fii în formă pentru a concura, iar asta este plictisitor ca naiba. Nu trebuie să faci nimic, ci doar să respiri și să trăiești pentru curse. Nu te bucura, nu zâmbi.

Nu cred că am o viața de playboy. Nu sunt mai puțin concentrat decât rivali. Ei au o viață diferită. Se duc acasă și nu sunt fotografiați la evenimente. Eu mă antrenez mai mult ca ei, poate mai mult. Dar fac și altceva. Am foarte multă energie. Mă antrenez, călătoresc, învâț despre muzică și modă, citesc mult. Vreau să experimentez din orice.

Dacă pot fi într-un studio cu Jay Z și Pharrell, o s-o fac? La naiba, normal ca da. Îmi place să fiu alături de cei mari.

Aș putea foarte ușor să mă opresc din concurat. Am realizat mai multe decât am visat. Dar încă sunt înfometat", a spus Hamilton într-un interviu pentru Men's Health Australia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paulg40
paulg40  •  18 Mai 2017, 12:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează