SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DECLARAȚII

Managerul lui Schumacher face o dezvăluire surprinzătoare » Ce i-a spus fostul pilot chiar înainte de accident

Foto: Guliver/Gettyimages
Foto: Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 10:26

Managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a dezvăluit că fostul pilot avea un vis secret, pe care i l-a mărturist chiar înainte de accidentul din urmă cu 2 ani.

"Într-o discuție mai lungă, Michael mi-a spus: «Nu trebuie să mă cauți în următorul an, voi dispărea!» Cred că era visul lui să poată face asta într-o zi. De aceea, acum nu vreau să dau detalii despre starea lui. Vreau să-i protejez intimitatea.

Atunci când s-a întâmplat accidentul nici n-am putut să confirm sau să infirm, eram în vacanță. După 5 minute, un jurnalist mă întreba de ce nu pot da detalii. Am vorbit foarte mult la telefon în acea după amiază, căutând informații și încercând să dau de Michael. Apoi a fost nevoie să securizăm spitalul unde era internat, să ținem presa și fanii departe. Parcarea era plină, erau chestionați despre starea lui inclusiv oamenii care își vizitau rudele în același spital. Era haos! Unii au încercat să scoată bani de la jurnaliști pentru anumite informații, alții voiau să facă poze în rezerva lui Michael", a declarat Kehm.

Schumacher a suferit un accident grav la schi în decembrie 2013, în Alpi. De atunci a suferit mai multe intervenții chirurgicale iar acum se recuperează în casa sa de lângă lacul Geneva.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ottobraun
ottobraun  •  13 Martie 2016, 13:56

e planta neamtu!

marianghencea
marianghencea  •  13 Martie 2016, 13:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează