SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL RUSIEI

VRUUUM de Luminița Paul » Design special: povestea din spatele unei căști simpatice purtată de un pilot din F1

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 00:00

Daniil Kvyat a dezvăluit zilele trecute, printr-o fotografie postată pe Twitter, cum arată noua sa cască. A folosit-o în premieră ieri, în Marele Premiu al Rusiei, deși nu i-a adus prea mult noroc.

Pilotul de la Toro Rosso a încheiat cursa al 12-lea, din nou în urma coechipierului Carlos Sainz Jr, care, din poziția a 10-a, a prins ultimul punct acordat. O singură dată a reușit până acum Kvyat să puncteze în Grand Prix-ul țării sale, în 2015, când a sosit pe locul 5.

Casca are și o poveste. Designul a fost inspirat de un comentariu făcut anul trecut de Sebastian Vettel la adresa rusului.

Kvyat începuse sezonul la Red Bull, dar a fost mutat la Toro Rosso din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, iar acolo s-a ciocnit de două ori cu germanul.

Întâi în China, apoi în Rusia, ceea ce l-a determinat de Vettel să descrie astfel manevra asiatică: "a venit ca o torpilă".

Look-ul căștii, care seamănă cu o caricatură, îl arată pe Kvyat cocoțat pe o torpilă, iar explicația e simplă: "O cască nouă pentru Grand Prix-ul de acasă".

Torpila a fost, de data aceasta, mai lentă și mai puțin orientată. Poate data viitoare va fi mai bine pentru Daniil. Oricum, casca e simpatică.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează