SPORTURI  »  FORMULA 1  »  OPINIE

VRUUUM de Luminița Paul » Locul trebuie câştigat: Vettel și avertismentul primit de la Ferrari

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 00:00

Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel nu are locul garantat la Ferrari după încheierea contractului, a afirmat clar boss-ul echipei, Maurizio Arrivabene, la Sky Sports Italia.

Între german şi team-ul căluţului relaţiile sunt tensionate de ceva vreme, aproape reci. Pe de o parte, el nu s-a reţinut de la remarcele dure legate de unele probleme de strategie. Probleme care e posibil să-l fi pus în inferioritate faţă de rivalii aprigi, de la Mercedes şi Red Bull, alături de deficitul tehnic.

De cealaltă parte, Vettel a fost aspru criticat de presa peninsulară după ce a fost implicat într-un incident chiar în primul viraj al Marelui Premiu al Malaieziei, de săptămâna trecută.

"Sebastian are un contract. Vom lucra împreună anul acesta şi următorul. Apoi vom vedea", a spus Arrivabene. "Fiecare dintre noi are obiective, de aceea e corect ca oricine, indiferent cine e, să-şi câştige locul şi salariul". Inclusiv un cvadruplu campion mondial.

Întrebat dacă nu va încerca să-l reţină pe german la Ferrari oferindu-i un nou acord, acelaşi Arrivabene a replicat: "Nu cred că oamenii pot fi cuceriţi cu reînnoiri de contract. Sebastian trebuie să se concentreze pe maşină".

La rândul său, Vettel a spus că va spune în faţă dacă va avea ceva de reproşat. Până la vremea discuţiilor, mai sunt multe curse de alergat. Şi un loc de păstrat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  10 Octombrie 2016, 12:17

Mai degraba cred ca dl. vinebine va parasi postul in care se afla cam degeaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează