SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Accident la antrenament pentru Marc Marquez » A fost operat, dar va putea participa la Marele Premiu al Japoniei

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2015 21:50

Marc Marquez și-a rupt un deget de la mîna stîngă în timp ce se antrena alături de fratele său, Alex.

Pilotul Honda a căzut și și-a fracturat degetul mic. A fost imediat transportat la un spital din Barcelona, unde medicul Xavier Mir l-a operat. Intervenția s-a încheiat cu succes, iar spaniolul va face deplasarea, așa cum era prevăzut, în Japonia, pentru Marele Premiu, care va avea loc pe 11 octombrie.

Spaniolul va mai fi supus unor teste în săptămîna premergătoare cursei.

"Marc va rămîne în spital timp de 24 de ore, iar în 48 de ore va începe recuperarea", a declarat medicul care l-a operat.

A fost un sezon plin de probleme pentru Marquez. A căzut în 5 dintre etape și a avut de înfruntat mai multe probleme medicale. Ieșit din cursa pentru titlul mondial, pilotul Honda va lupta pentru a se menține pe poziția a 3-a în clasamentul mondial. Lider e Rossi, urmat de Lorenzo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează