SPORTURI  »  MOTO GP  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE ENDURO

Între timp, în România: au fost furate motocicletele sportivilor veniți pentru CM de Enduro » Piloții oferă recompensă

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 21:03

Șase motociclete Enduro în valoare de câteva zeci de mii de euro au fost furate vineri dimineață la Arad, din curtea hotelului unde erau cazați piloții.

Motoarele aparțineau unei echipe din Ungaria ajunse la noi în țară pentru etapa din Campionatul Mondial de Enduro, anunță aradon.ro.

Cei trei sportivi maghiari au fixat deja recompensa pentru recuperarea motocicletelor. Nu mai puțin de 2 milioane de forinți (6.500 de euro) sunt gata să plătească pentru motocicletele lor.

"Trei motociclete erau pe platformă, două erau într-un microbuz, iar una era într-o curte. Motocicletele erau la Ghioroc pentru că acolo a fost cazat echipajul înscris la evenimentul motociclistic din acest weekend.

Acestea au fost furate în intervalul orar 4.00 – 7.00 azi dimineață. S-a demarat o anchetă în acest caz. Paguba este estimată la suma de 40.000 de euro”, a spus Lorena Radu, purtător de cuvânt IPJ Arad, pentru specialarad.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haudinamo
haudinamo  •  07 Aprilie 2017, 22:33

Rapid nu moare!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  07 Aprilie 2017, 21:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează