SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Marquez voia descalificarea lui Rossi: "La fotbal era de cartonaș roșu!" A existat dialog după cursă între Marc și Valentino

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 12:46

Marc Marquez a fost ultimul care a vorbit după scandalul de pe circuitul de la Sepang, din Marele Premiu al Malaeziei. Pilotul spaniol a abandonat după o ciocnire cu Valentino Rossi (Detalii aici).

Pilotul echipei Honda se declară dezamăgit de atitudinea "Doctorului" și nu vrea să dezvăluie ce i-a zis italianul după cursă, dar lasă să se înțeleagă că n-au fost deloc cuvinte frumoase.

Reacția lui Rossi, aici!

"E ușor de explicat totul. Ați văzut multe reluări. Simțeam că pot fi rapid, că-i pot ajunge pe cei din față. În acel viraj, Rossi m-a depășit, a frînat, a făcut ceva cu piciorul, m-a împins. S-a uitat de multe ori la mine înainte de asta. De-a lungul carierei mele am avut multe dueluri, dar niciodată nu m-am simțit ca azi, cînd un pilot m-a scos de pe pistă și nu oricum, ci cu piciorul. O astfel de acțiune e sancționată cu cartonaș roșu la fotbal.

Reacția lui Lorenzo

Niciodată nu am mai văzut ceva asemănător. Sînt foarte dezamăgit. Joi, Valentino a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale. Eu nu am crezut că vorbește serios. În nici un moment din timpul cursei nu m-am gîndit la ce spusese el. Am încercat să-mi văd de treabă, să-l urmăresc pe Pedrosa, am făcut o greșeală, Lorenzo m-a depășit și apoi Valentino a trecut și el de mine, dar simțeam că pot fi mai rapid.

Sincer să fiu, nu vreau să spun ce mi-a zis Rossi după cursă. M-a afectat incidentul și ceea ce mi-a spus Rossi. Sper ca, pentru binele motociclismului, să nu se repete acest episod".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
7mai1986
7mai1986  •  25 Octombrie 2015, 15:58
Postat de costacurta pe 25 Octombrie 2015, 14:16

Daca se retrage, sportul va fi mai curat, asa cum era cand pe pista se afla legendarul Mike Doohan.

Mai curat pe naiba,dace se va retrage moto gp-ul isi va pierde din stralucire ,din atractivitate.Uita-te ce se intampla de cand s-a retras Schumacher si Hakinen.Mai este formula 1 ce a fost?Atia au fost ultimii piloti adevarati.Acum conteaza materialul rulant.Ai masina/motocicleta buna esti pilot fantastic.Nu mai ai esti de duzina.Vale a avut curajul ca atunci cand era in varf sa plece de la Honda,care la ora aia domina in Moto gp,si s-a dus la yamaha net inferioara.Si rezultatul a fost ca a iesit campion in dauna mult mai puternicelor Honda.Cand se va retrage Valentino Rossi sportul cu motor va fi mult mai sarac.Vom vedea o competitie intre roboti.

7mai1986
7mai1986  •  25 Octombrie 2015, 15:51
Postat de costacurta pe 25 Octombrie 2015, 14:01

Asadar rosi a fost penalizat si la Valencia va pleca ultimul, luati-va adio,cei ce il sustineti.

Oho ,sa fi tu sanatos de cate ori nu se juca Vale asa,pleca ultimul si apoi castiga cursa.A fost si va ramane unul din cei mai buni piloti din toate timpurile.Si asta nu o spun eu o spun statisticile.

fcu1948
fcu1948  •  25 Octombrie 2015, 15:21
Postat de costacurta pe 25 Octombrie 2015, 14:01

Asadar rosi a fost penalizat si la Valencia va pleca ultimul, luati-va adio,cei ce il sustineti.

Vezi că numele lui este ROSSI cu 2 de s, nu Rosi, mai documentează-te. Bine, e de înțeles din moment ce ești fan ex-5teaua....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează