SPORTURI  »  MOTO GP  »  DECLARAȚII

"Nimeni nu a mai acționat ca el" » Cel mai bun motociclist din istorie nu a uitat incidentul în care a fost acuzat că l-ar fi accidentat intenționat pe rivalul său!

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 27 februarie 2017 18:59

Motociclistul Valentino Rossi nu a trecut peste dezamăgirea din 2015, când a fost acuzat la Marele Premiu al Malaeziei că ar fi contribuit la abandonul lui Marc Marquez, după ce i-ar fi administrat o lovitură cu piciorul drept.

Într-un interviu acordat publicației italiene Corriere della Sera, Rossi, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre începutul celui de-al 22-lea sezon din carieră, exprimându-și bucuriile, dezamăgirile dar și obiectivele.

"Vreau continui să câștig, să fiu acolo, să încerc să câștig al zecelea titlu! Mi-aș dori și un copil. Cred că este momentul potrivit!", a declarat Rossi.

Acesta și-a amintit și despre conflictul din 2015 cu Marquez, declarându-se dezamăgit despre acuzațiile aduse atunci de tânărul său rival asupra lui.

"Anul 2015 rămâne pentru mine o rană deschisă. S-au întâmplat lucruri care nu ar trebuie să se întâmple. Incidentul de atunci a fost o rușine pentru acest sport. Regretă? Sigur că da! Dacă nu aș fi vorbit... dacă nu aș fi reacționat... M-am luptat împotriva multor oponenți duri, de la Biaggi la Stoner, dar nimeni nu a acționat ca Marquez!" a declarat motociclistul italian.

În urma acelui incident, Rossi a fost găsit vinovat și a primit o penalizare consistentă. Pedepasa a constat în a pleca ultimul de pe grila de start. Acesta a făcut atunci apel la Tribunalul Sportiv de la Laussane, care însă a fost respins, astfel că italianul de 38 de ani a fost nevoit să plece de pe ultima poziție a grilei în Marele Premiu MotoGP al Comunitătii Valencia, câștigat în cele din urmă de Jorge Lorenzo.

Surse: sport.tiscali.iteurosport.comsportmediaset.mediaset.it

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează