SPORTURI  »  MOTO GP  »  SCANDAL

Valentino Rossi, dat în judecată de o spectatoare de la Grand Prix-ul Valenciei » "Filmarea arată clar prezența intenției!"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Tudor GecuiJURNALISPORT - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 20:52

De nouă ori campion mondial, Valentino Rossi trece printr-o încercare mai dură decât cele cu care este obișnuit în MotoGP. O fană prezentă la Grand Prix-ul Valenciei îl dă în judecată pentru că a lovit-o în padocul echipei sale.

O filmare, care îl are în prim-plan pe Valentino Rossi, a devenit virală pe rețelele de socializare. Aceasta îl arăta pe italian pe o motocicletă necompetitivăcum dă la o parte cu piciorul o fană într-un mod violent în padocul echipei.

Inițial, Rossi a glumit declarând: "Mi-e teamă să nu fiu arestat", dar apoi pilotul din Peninsulă și-a schimbat discursul și s-a văzut nevoit să își ceară iertare într-un mod oficial.

Chiar dacă și-a cerut scuze pentru incident, Ana Cabanillas Vazquez i-a răspuns pilotului în vârstă de 37 de ani: "I-aș fi acceptat scuzele dacă era o greșeală, dar filmarea arată clar prezența intenției. Mă gândesc serios să îl acționez în instanță".

Fana, care a declarat pentru presa spaniolă că îl susține pe Marc Marquez, are și motive de bucurie. Pilotul spaniol și rivalul etern al "atacatorului" ei a câștigat titlul mondial MotoGP, urmat de Valentino Rossi, care prin rezultatul obținut la Valencia și-a asigurat locul doi, pentru ca podiumul final al sezonului să fie completat de câștigătorul Grand Prix-ului din week-end-ul trecut, Jorge Lorenzo.

sursa: scmp.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
florinbp
florinbp  •  16 Noiembrie 2016, 09:43

Cam mult spus rivalul etern ... Pe vremea cand Valentino Rossi castiga primul titlu mondial Marquez se ducea la gradinita ;). Ca de obicei articole de cancan si nedocumentate....

vasy86le
vasy86le  •  16 Noiembrie 2016, 08:55

Intentie pe dracu, se vede pe filmare ca nu el o impinge ci ala din spate si apoi se dezechilibreaza si lasa motocicleta in partea dreapta ridicandu-si picioarul din inertie, dar asta se intampla dupa ce incearca ala din spate sa o dea la o parte, poate era mai bine sa o calce putin pe cap sa nu mai stea ca vaca in mijlocul drumului.

232710900452959
Leopard Trek  •  16 Noiembrie 2016, 08:20

Nu doar ca va pierde procesul dar probabil *** : ))))) Penibile astfel de actiuni in judecata ptr o imbrancire, fie ea si intentionata. Daca ar fost sa-mi dau eu vecinii in judecata ptr cate bormasini pornite la 6 dimineata, eram milionar la ora asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează