SPORTURI  »  AUTO  »  LANSARE

Citroen C3 a fost lansat oficial în România!

Articol de , - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Citroen C3 face ravagii cu parbrizul panoramic şi suprafaţa mare vitrată care conferă pasagerilor o ambianţă unică şi inedită

Francezii lui Citroen par în formă. După C5, un real succes, şi C3 Picasso, o maşină aparte, deci interesantă, acum a apărut şi noul C3. Un model care arată infinit mai bine decît predecesorul, chiar dacă vorbim de un best-seller, vîndut în peste două milioane de exemplare.

Noul C3 a venit cu o serie de schimbări, una dintre ele chiar epatantă. Parbrizul "Zenith" se întinde bine pînă pe plafon, dimensiunile sale fiind impresionante. De altfel, este singura maşină din acest segment cu un astfel de parbriz. Acoperişul culisează la nevoie, iar parasolarele îşi pot relua tradiţionalul loc. Logic, datorită lui "Zenith", interiorul devine foarte luminos, iar vizibilitatea este şi ea la înălţime.

La interior, lucrurile stau la fel de bine. Finisajele au o calitate superioară, iar spaţiul a crescut considerabil. Planşa de bord a fost desenată în aşa fel încît să fie loc suficient pentru picioarele pasagerului din faţă. Volumul portbagajului atinge 300 de litri, iar locurile de depozitare nu sînt în număr mic.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
ockiu
ockiu  •  04 Martie 2010, 22:10

frumusel ca orice masina frantuzeasca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează