SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  DECIZIE

Decizie bizară luată de Înalta Curte » Tractoarele pot fi conduse pe drumurile publice din România fără permis!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 13:57

Tractorul, precum bicicleta sau scuterul! Cel puțin așa rezultă din decizia ÎCCJ. Magistrații au hotărât că persoanele fără permis pot să circule cu un tractor agricol sau forestier pe drumurile publice, deoarece tractorul nu e considerat autovehicul!

Conform Agerpres, ÎCCJ a fost sesizată de Curtea de Apel Timișoara pentru dezlegarea unei chestiuni de drept, după ce un bărbat a fost achitat pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pentru că tractorul nu intră la categoria autovehicul, "nu constituie infracțiune conducerea pe drumurile publice a unui tractor agricol sau forestier neînmatriculat/neînregistrat sau de către o persoană care nu posedă permis de conducere", informează sursa citată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
danut1971
danut1971  •  14 Aprilie 2017, 00:46

foarte bine

jalabert
jalabert  •  13 Aprilie 2017, 20:58

foarte bine. de acum ma duc la chefuri cu tractorul.

jalabert
jalabert  •  13 Aprilie 2017, 20:56
Postat de Alboiu Christian pe 13 Aprilie 2017, 18:11

deci, daca imi pun nepotul de 5 ani sa conduca un tractor de 300 cp e in regula?

justitia din romania e talpanista.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează