SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  MAȘINI

GALERIE FOTO Un nou superbolid în garajul lui Țiriac » Achiziție evaluată la 1,5 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 10:59

Colecţia auto a lui Ion Ţiriac s-a mai îmbogăţit cu o maşină de top.

Fostul tenisman a achiziționat un Ferrari F40, al cărui preţ poate ajunge până la un milion şi jumătate de euro. Mașina este din 1989 și are culoarea originală, clasicul roșu Rossa Corsa.

Acum două zile a putut fi văzută la Țiriac Collection, timp în care modelul avea parte de o prezentare completă pentru iubitorii luxului oferit de Ferrari.

F40 a fost creată pentru a sărbători 40 de ani de la apariția mărcii Ferrari, fiind una dintre cele mai apreciate mașini sport.

Modelul F40 are motor V8 cu 478 CP. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și poate atinge o viteză de 324 km/h.

1.311 de mașini Ferrari F40 au fost produse 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close