Călătorii cu metroul din București sunt invitați să circule fără pantaloni

Călătorii cu metroul din București sunt invitați să circule fără pantaloni ► Foto: nydailynews.com (Călătorii cu metroul din București sunt invitați să circule fără pantaloni ► Foto: nydailynews.com)

Articol de GSP joi, 07 ianuarie 10:26

Binecunoscutul eveniment " No Pants Subway Ride" va avea loc și la București duminică, iar călătorii cu metroul sunt invitați să circule fără pantaloni. Evenimentul este unul caritabil pentru că oamenilor le este sugerat să doneze hainele.



"No Pants Subway Ride" se organizează încă din anul 2002 în multe orașe importante din lume, iar în Capitală va începe duminică, de la ora 15:00, la gura de metrou de lângă Starbucks (de la Piața Unirii). Totuși, există și o regulă importantă. Organizatorii au anunțat că cei care doresc să participe pot veni îmbrăcați în boxeri sau pantaloni scurți, dar nu în chiloți tanga sau tetra.

"Oricine are haine prin casă de care nu mai are nevoie sau care au rămas mici, le pot aduce într-o pungă separată și ni le pot oferi pentru a le da mai departe spre donație către un cămin care se ocupă de persoane nevoiașe. Doar pentru că facem evenimente pentru distracție, nu înseamnă că nu ne preocupăm și de partea socială", au anunțat organizatorii.

Evenimentul "No Pants Subway Ride" urmează să se desfășoare și la New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver și Washington DC.