Cea mai mare nebunie făcută la o petrecere! Este incredibil ce a păţit un bărbat!

Articol de GSP joi, 09 noiembrie 10:36

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Swansea (Țara Galilor), a avut parte de o petrecere absolut nebună, în timpul căreia a făcut un gest mai mult decât nebunesc. Fiind în stare avansată de ebrietate, bărbatul a fost victima unei farse de prost gust. Câţiva "prieteni" au decis să îi tatueze o pereche de ochelari, care cuprindea şi cuvântul " Rayban". O idee mai proastă nici că puteau să aibă, pentru că rezultatul a fost mai mult decât urât. Tatuajul a ieşit grotesc, de parcă ar fi fost făcut de un copil de cinci ani.



"Eram beat, nu îmi aduc aminte nimic. Eram la o petrecere într-un pub din Blackpool, unde am băut cam mult... După ce m-am trezit, am văzut tatuajul şi am vrut să-l şterg. Credeam că era făcut cu marker, însă era ceva permanent. Când am venit acasă, evident că mulţi m-au întrebat ce e cu acest tatuaj... În dimineața următoare am început să mă gândesc la ceea ce credeau familia și prietenii mei. Nu am vrut ca ei să se simtă jenaţi când ar ieșit împreună cu mine, așa că am decis să şterg tatuajul", a declarat galezul.

Cea mai mare nebunie făcută la o petrecere! Este incredibil ce a păţit un bărbat!

Acest lucru s-a întâmplat cu doi ani în urmă, iar de atunci bărbatul se chinuie să scape de tatuaj, cu ajutorul unui laser. Omul a mers la Clinica de Laser și Frumusețe din Swansea. Galezul a avut șase tratamente pentru a face ca tatuajul să nu mai fie vizibil cu ochiul liber. "Tot ce pot spune este că întregul proces a fost uimitor! Nu există nicio cicatrice, iar atunci când prietenii care mă ştiau cu tatuaj văd că acesta nu mai este, rămân surprinşi. Când își dau seama că tatuajul nu mai este, sunt șocați de cât de bine a funcționat tratamentul", a adăugat bărbatul, care nu a vrut să-şi spună numele.

 Cea mai mare nebunie făcută la o petrecere! Este incredibil ce a păţit un bărbat!