Cel mai mare secret a fost dezvăluit! Poți păcăli un detector de minciuni cu o singură mișcare simplă

Articol de GSP luni, 30 aprilie 07:52

Dacă vă aflați în situația în care sunteți conectat la un poligraf, cu siguranță ceva nu a mers bine. Precizia testelor de detectare a minciunilor a fost dezbătută și speculativă pentru o lungă perioadă de timp. Unul dintre marile defecte ale acestui aparat este faptul că o persoană onestă poate fi nervoasă și o persoană necinstită poate fi calmă.



Însă, acum a fost dezvăluit secretul prin care se poate fenta detectorul de minciuni, cu toate că acest lucru nu este recomandat. Doug Williams, în vârstă de 69 ani, s-a alăturat poliției din Oklahoma în 1972 și, ca parte a instruirii sale, s-a dus la școala poligrafică. El a devenit mai târziu un expert certificat în teste de detectare a minții. Odată cu trecerea timpului, el a început să se plictisească de acest proces și să se întrebe exact cât de eficiente sunt testele.

"Un poligraf nu este nimic altceva decât o metodă psihologică folosită pentru a constrânge şi intimida oamenii. Am început să mă îndoiesc după un timp de aceste teste, știam că îmi pot controla respirația, dar nu știam sigur cum să controlez cardio și tensiunea arterială", a declarat Doug Williams.

"Este vorba despre umflare și strângerea musculaturii sfincterului anal atunci când ești supus testului". Acesta s-a dovedit a fi trucul de a reprima mașina poligrafică.

 Cel mai mare secret a fost dezvăluit! Poți păcăli un detector de minciuni cu o singură mișcare simplă