Cum arată și ce conține cel mai scump taco din lume

Articol de GSP vineri, 10 martie 10:27

Languste, caviar Almas Beluga,  homar, tortilla de porumb cu carne de vită Kobe, brânză brie trufe negre şi foi de aur nu sunt ingredientele obişnuite ale unui tacos mexican, însă bucătarul Juan Licerio Alcala le-a utilizat pentru a crea cel mai scump tacos din lume. Acesta costă nici mai mult nici mai puţin de 25.000 de dolari.



Tacosul este una dintre cele mai populare preparate din Mexic, însă acesta este special, chiar dacă până acum nu are atât de mult succes. Carnea de vită Kobe obţinută de la specia japoneză Wagyu este recunosută pentru frăgezimea şi aroma sa. Nicio persoană nu s-a îndurat să scoată din buzunar 25.000 de dolari pentru o singură masă, în urma căreia nu poate fi nimeni sigur că se va sătura.

Toate ingredientele din acest tacos special sunt dintre cele mai selecte şi scumpe din lume, care se îmbină armonios şi dau un gust rar întâlnit.

Însă după ce acest preparat a fost inclus în meniu, nimeni nu l-a comandat şi nu se ştie dacă va exista o persoană atât de excentrică încât să facă acest lucru.