GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  INTERVIU

EXCLUSIV Interviu eveniment în Gazetă cu omul care aduce cartea! 4 pagini de excepţie despre sport: de la fotbal până la Simona Halep

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 01:00

Dan C. Mihăilescu a oferit un interviu excepţional în Gazeta Sporturilor de azi în care a vorbit despre fotbal, tenis şi legăturile lui cu sportul.

Cristian Geambaşu a realizat dialogul eveniment cu omul care aduce cartea în elementul lui, adică printre cărţi. Dan C. Mihăilescu nu a ezitat să vorbească despre vreun subiect.

A început cu fotbalul şi a ajuns la snooker şi tenis: "Echipa naţională, fie ea de fotbal, de handbal sau de baschet, este mai mult un brand turistic".

Criticul literar a vorbit şi despre cel mai bun sportiv al României, Simona Halep: "Nu am înţeles de ce Simona Halep este făcută răspunzătoare pentru neputinţele unui sistem întreg. Ne legăm de ea și o tocăm întruna.

Simona este o fată extraordinară, trebuie să-i dăm voie să și piardă. Dar ea este și o imagine a spiritului nostru belaliu, improvizat. România are cultul improvizaţiei, al neașteptării. La noi, nimic nu este mai sigur decât nesiguranţa".

Dan C. Mihăilescu, născut pe 12 decembrie 1953, este critic literar, istoric literar şi eseist. Este cunoscut publicului ca fiind unul dintre cei mai consecvenţi cronicari literari contemporani şi longeviv realizator al unei emisiuni culturale, "Omul care aduce cartea", la Pro TV.

Nu rata interviul excepţional de 4 pagini în Gazeta Sporturilor de astăzi şi pe platforma Gazeta Digitală. Ce spune despre Federer, Djokovici, Ilie Năstase şi legăturile din copilărie cu sportul.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Domneşti, copy-paste Ghencea! Gazeta a aflat toate detaliile despre noua bază a Stelei

√ EXCLUSIV Ofertă importantă pentru unul dintre cei mai buni dinamovişti! Pleacă la o formaţie de top

√ Capitala snookerului! 18 titluri mondiale vin la Bucureşti în aprilie!

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri pe meciurile de azi şi cele mai importante informaţii pe pariori.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ortega
ortega  •  22 Februarie 2016, 10:23

Cum se bâlbâie Mihăilescu , așa se bâlbâie și Halepa ... Măcar ăla citește ...

wowmashha
wowmashha  •  22 Februarie 2016, 09:40
Postat de catalynn pe 22 Februarie 2016, 08:29

Si tot Simona Halep e UNICA tenismenă din Romania care a ajuns pe locul 2 WTA , este de departe cea mai buna de la Ruzici încoace (având un GS la catarama sa zicem ca totuși Virginia a fost mai buna) asa ca pana va apare o alta ciocu mic, keep calm si susținem pe Simona Halep! :-) Eu sper sa mai apuc si ziua aia, tu sigur nu, decat daca esti trăiești cat Iliescu :-)

exact cum spuneam . nici macar o juma de argument pt a putea infirma ce am scris eu . accepti adevarul in tacere . stiu e dureros cand esti servit franc in fata , si neavand cu ce sa contracarezi o dai in diverse si aberezi pe langa subiect . ma tu esti cel mai penibil de pe aici . se vede de peste ocean cat de slab esti . uite fraierica exemplu concret . un mare fan al lui halep ,,ADY_ STELISTUL .. sau ma rog un sustinator al lui halep . am scris de 2 sau3 ori la comurile lui . omul ma puse la punct mi-a zis frate nu te mai baga sa com ce scriu eu zi ce vrei de halep dar nu intra in polemica cu mine . eu am parerile mele tu ale tale . perfect adevarat am zis . ignore din ambele parti . ce vreau sa-ti explic desi nu cred ca vei pricepe : la ultima umilinta a lui halep adi stelistul a scris ceva de genul : ,,,halep practica de ceva timp un joc care nu-mi mai place . sta pe fundul terenului incearca numai raliuri lungi . nu intra in teren si asteapta doar sa faca punct pe greseala adversarei ,,, cu alte cuvinte un joc anost si plictisitor . nu stiu daca -i chiar exact dar ceva in genul . pt acest lucru merita tot respectul . chiar daca simpatizezi cu o anumita sportiva atunci cand o lume intreaga vede adevarul chiar daca el e dureros nu persista in prostie . tu chiar asta faci catalyne . dupa parerea ta halep e pe o panta ascendenta :)))))

simohayha
simohayha  •  22 Februarie 2016, 09:18

Bre, inainte sa tastezi ia-ti pastilele si apoi spala-te pe dinti!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close