GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  INTERVIU

EXCLUSIV Mircea Lucescu dă cărţile pe faţă! Ce a făcut la Sevilla înaintea finalei Cupei Campionilor din 1986 + 8 mărturisiri incendiare din cariera sa

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 00:58

La o zi după ce a împlinit 70 de ani, Mircea Lucescu a oferit un nou interviu excepţional în care a făcut lumină în premieră despre două episoade din cariera sa.

Marele antrenor român a dezvăluit ce s-a întîmplat la Sevilla înaintea finalei Cupei Campionilor Europeni din 1986, de ce a mers în cabina roş-albaştrilor după triumf şi cum a fost izgonit de fani de la aeroport. De asemenea, Il Luce a explicat ceea ce s-a întîmplat şi în perioada Inter Milano din sezonul 1998-1999.

În interviul eveniment din Gazetă, Mircea Lucescu a făcut şi alte 8 mărturisiri din lunga sa carieră.

Jucătorul Lucescu a primit o ofertă inedită chiar din Brazilia de la o echipă de top, iar antrenorul Lucescu a fost aproape să ajungă acum cîţiva ani la una dintre forţele Europei: "Au fost discuţii, se temeau de un refuz pentru că la Şahtior totul era excelent".

Mircea Lucescu a vorbit şi despre alte episoade neştiute din perioada Galatasaray - Beşiktaş, cum era Hagi la Brescia şi la ce tertipuri apela Berlusconi în Serie A.

Nu rata superinterviul de 4 pagini cu Mircea Lucescu! Mergi la chioşcuri sau răsfoieşte-l pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

√ O incursiune în istoria fascinantă a lui West Ham, adversara Astrei din Europa League
√ Cum arată echipa etapei a 3-a și cine face parte din echipa petardelor
√ Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi şi cîştigă!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Iulie 2015, 16:56

pacat ca datorita acestui bug penibil nu pot sa il citez pe avocatul inchipuit cu aberatia pe care a scris-o, insa ii pot spune ceva ce o sa il doara mult mai tare pe odrasla de militian: prietene "avocat", eu sunt un pic mai in varsta si imi aduc aminte foarte bine perioada respectiva, desi eram si eu pusti atunci, dar ....chiar inainte de 1986, nu prea tinea nimeni nu echipa securitatii si militiei, decat cei care cotizau din salariul lor la ea (adica angajatii M.I). Cat despre Lucescu, el a fost fan CCA, a declarat-o de nenumarate ori. Si nu a spus "Steaua" ca sa nu il injure odraslele de securisti sau militieni ca tine. La vremea respectiva, chiar inainte de castigarea CCE, Steaua era cea mai iubita echipa din tara, lucru confirmat si de frustrarea incredibila a stralucescului, nu mai incerca sa bagi idei de securist incepator, nu sunt toti spalati pe creier pe aici....pana atunci eu zic sa ne povestesti de "new dinamo", "proiecte", "coregrafii 3D", pentru ca pentru aia iti iei banii de propagandist pesedist.

mihailandrei83
mihailandrei83  •  30 Iulie 2015, 16:18

Si cu Policand era antrenata de Janky Ionescu cu e? Nu i-ai promis nea *** ca ii bagi in B dupa ce te-a ciufulit si asa s-a intamplat? Oricum blaturi au facuit toate echipele intotdeauna fara exceptie. Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, etc. Unii au cumparat unii au vandut.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  30 Iulie 2015, 14:43
Postat de unico_biancorossi pe 30 Iulie 2015, 11:04

aidi mah nea Luce, lasa-i dreq cu tinicheaua lor din evul mediu.))

Tinicheaua aia GREA pe care dinamo nu a putut sa o ridice . Imi pare rau ca nea Luce nu a avut ocazia sa imbrace tricoul stelei .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează