ALTELE  »  PROIECTE  »  PROMO

Promoție.ro - cea mai mare colecție de reduceri

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 14:26

„Mulțumesc, nu vreau sa plătesc mai puțin, nu-mi plac prețurile reduse”. Iată o frază pe care n-a spus-o nimeni niciodată :) Zi de zi, toți căutăm semnul % în dreptul prețurilor. De aceea este nevoie de Promotie.ro!

Convergent Media lansează Promoție.ro pentru a răspunde unei nevoi a publicului nostru, aceea de a avea la îndemână o platformă ce adună cele mai multe reduceri importante din piață.

Promoție.ro are în spate o filosofie simplă și eficientă: pe site vor fi afișate doar prețuri reduse cu cel puțin 20%, de la peste 50 de magazine partenere, din majoritatea zonelor de interes: electro-IT, ceasuri, bijuterii, fashion & cosmetice, sport, electrocasnie, produse pentru copii, anvelope, home & living, cărți etc.

Listele de produse vor fi actualizate zilnic, pentru a fi mereu pe fază în încercarea de a prinde cele mai mari reduceri.

Convergent Media nu este la prima experiență pe zona marcată cu %. Nu cu multă vreme în urmă, Vulping.ro și Reduceri.GSP.ro erau două site-uri importante pe piața discounturilor online. De altfel, www.promotie.ro este succesorul acestor două site-uri (Vulping.ro și Reduceri.GSP.ro), continuând să aducă în fața utilizatorilor reduceri, oferte, promotii online.

Promotie.ro este acum cea mai mare colecție de reduceri online din România, între -20% și -70%! Mii de oferte și super promotii, zi de zi pe www.promotie.ro și pe www.facebook.com/promotie.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează