FOOTBALL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Înlocuitor pentru Paul Codrea! Ripensia va fi antrenată de un tehnician cu experiență trecut și pe la echipe importante

Articol de - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 12:01

FC Ripensia Timișoara și-a găsit antrenor principal după plecarea lui Paul Codrea. Roș-galbenii au anunțat că după Paște echipa va fi preluată de Ciprian Urican, tehnician care va colabora cu directorul sportiv Radu Suciu.

Ciprian Urican (51 de ani), referent zonal și tutore FRF-UEFA pentru licenţa A Elite şi Licenţa PRO, e noul antrenor al lui ”Ripi”. Radu Suciu nu putea sta mai mult de o lună pe bancă în postura de ”interimar” deoarece nu deține licența A, necesară la nivelul Ligii a II-a. Nou promovata timișoreană are ca obiectiv în acest sezon menținerea în eșalonul second.

”Eu cunosc clubul de la înființare, filosofia lor și performanțele realizate în epoca modernă, acel parcurs din Cupă… Lumea trebuie să înțeleagă că eu sunt principal împreună cu Radu (n.r. Suciu), vom analiza, vom decide toate problemele împreună.

Clubul s-a creat pe o structură modernă. Concepția de joc și că și-au creat un stil propriu, e meritul lui Radu Suciu, de la început și până acum, dar și al tuturor antrenorilor care s-au succedat. Acest concept s-a păstrat. De a avea o posesie prelungită, e o plăcere să vezi jocurile lor.

Eu vreau să duc la nivelul următor aceste lucruri. O să mă familiarizez cu echipa mai mult, am văzut câteva jocuri. Eu spun că e una dintre cele mai bune echipe din Liga a II-a, locul pe care se află e unul nereal față de posibilitățile echipei. Știm ce trebuie să facem”, a declarat Ciprian Urican.

Nou promovata Ripensia Timișoara ocupă locul 12 în Liga a II-a, cu 33 de puncte, la cinci puncte de zona periculoasă a clasamentului. Vinerea viitoare bănățenii au meci pe terenul Mioveniului.

Ciprian Urican a lucrat la formații precum UTA Arad, FC Brașov, Victoria Brănești, alături de care a promovat sau FC Clinceni. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează