INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

VIDEO+FOTO Nebunie de meci în Anglia! Arsenal eliminată din Cupă de Nottingham Forest după un duel cu 6 goluri

FOTO: Reuters +11   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 19:55

Arsenal a fost eliminată încă de la primul meci din Cupa Angliei. Călăul tunarilor a fost Nottingham Forest, ocupanta locului 14 în Championship, scor 4-2!

VEZI VIDEO!

Fundașul american Lichaj (29 de ani) a marcat după 20 de minute, dar peste alte 3 minute Per Mertesacker a restabilit egalitatea. Același Lichaj a înscris un gol fantastic, un voleu de la 16 metri, care a readus-o pe Nottingham în avantaj înaintea pauzei.

S-a făcut 3-1 în minutul 64 după ce Brereton a transformat un penalty, însă o eroare în defensiva gazdelor a readus-o pe Arsenal în joc. Welbeck a profitat de o gafă a portarului și a făcut 3-2 în minutul 79.

Mai erau mai bine de 10 minute și Arsenal avea nevoie de măcar un gol pentru a duce meciul spre rejucare. Nu s-a întâmplat asta. Nottingham a mai înscris o dată.

Un penalty controversat a fost transformat de Dowell. Acesta a alunecat și a lovit de două ori balonul, însă arbitrul Moss a validat execuția în urma unor discuții cu tușierul. Arsenal s-a făcut de râs în fața a peste 27.000 de oameni, aceasta fiind una dintre marile surprize din acest tur al Cupei Angliei.

Echipele:

Nottingham: Smith - Lichaj, Worrall, Mancienne, Traore - Osborn, Vaughan - Brereton, Dowell (M. Mills 90+3), Cash (McKay 87) - Clough (T. Walker 56)

Arsenal: Ospina - Debuchy (Akpom 87), Mertesacker, Holding - Nelson, Willock (Nketiah 65), Elneny, Matiland-Niles - Walcott, Iwobi - Welbeck

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
andrei.33
andrei.33  •  07 Ianuarie 2018, 22:33

E un scor uzual in Cupa Angliei. Asta pentru cine cunoaste traidtia acestei competitii. Pentru cancanistii de la gsp, ramane un mister, fireste. Un rezultat socant, fabulos.

cneius
cneius  •  07 Ianuarie 2018, 21:37

"Arsenal s-a făcut de râs" ??? E Cupa Angliei, nu se face nimeni de ris, doar "redactorii" hirtiei de impachetat peste..

baruch
baruch  •  07 Ianuarie 2018, 21:07

ce echipa mare a fost asta!!! nu se gasesc niste arabi sa-i cumpere si pe ei si pe leeds?...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează