INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - TOTTENHAM 2-2

VIDEO + FOTO "Optimile" Champions League au debutat cu o mare eroare de arbitraj, în Juventus - Tottenham!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 22:01

Juventus a luat-o tare pe Tottenham (2-2 scor final) și a reușit să deschidă scorul după doar două minute. O fază fixă i-a fost fatală defensivei englezilor.

VEZI VIDEO!

Numai că brigada condusă de Felix Brych a comis o mare gafă. Asistentul Mark Borsch n-a observat poziția de ofsaid destul de clară în care se afla Higuain.

Argentinianul a plecat prea devreme, iar pasa lui Pjanic l-a surprins cu un metru în afara jocului. Nu s-a ridicat fanionul, așa că din minutul 2 Juventus a condus cu 1-0, după o execuție de mare atacant a argentinianului. 

13

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
baruch
baruch  •  13 Februarie 2018, 22:19

nu vad meciurile si cand am citit "mare eroare de arbitraj" am zis hait, minune in marti 13, au gresit arbitrii impotriva lui juve :) dar am deschis articolul si mi-a venit inima la loc :)

mosvasile
mosvasile  •  14 Februarie 2018, 11:54

Mie imi plac numele arbitrilor:brici,borsh...Oricum,Totenham i-a bagat in corzi pe Juventus!Cu toate ca erau condusi cu 2-0,vazand cat de bulversata era Juve-ziceai ca e o echipa din liga lui Becali-am pariat pe o bere, ca va castiga Totenham,dar s-a terminat egal!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Februarie 2018, 09:06
Postat de badeadorian pe 13 Februarie 2018, 22:53

DE CE STERGETI COMENTARIILE ???? MAI ALES CA NU AU FOST FOLOSITE CUVINTE AIUREA !!! Am comentat cu bun-simt si la obiect !!! Rusine ... sa stergeti si asta !!!! .... De ce imi bat capul cu GSP -UL ??? ... mai bine nu mai intru pe site !!!

Chiar? Esti batut din nascare!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează