INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Noul plan al lui Galatasaray! Antrenorul echipei le-a spus șefilor ce să-i propună lui Lucescu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2017 09:27

Galatasaray îl vrea ca director sportiv pe Mircea Lucescu. Ideea le-a fost sugerată bașkanilor chiar de antrenorul Igor Tudor, care a spus că ar fi onorat să lucreze sub îndrumarea tehnicianului de 71 de ani.

Întoarcerea lui Mircea Lucescu la Galatasaray, după 15 ani, nu mai e dorită doar de fani. Surprinzător, chiar antrenorul Igor Tudor, pe care ar urma să-l înlocuiască, s-a declarat în favoarea cooptării tehnicianului român în staff. Cotidianul Fotomac a dezvăluit că fostul internațional croat nu vrea să renunțe sub nicio formă la postul său și i-ar fi sugerat președintelului Dursun Ozbek să-l pună pe Luce director sportiv.

Soluția ce convine tuturor

"Aș fi onorat să lucrez cu Lucescu. E un om de fotbal experimentat și de succes", pretinde Tudor. Compromisul propus de el pare să-i convină și bașkanului Galatei. Acesta n-ar mai trebui să-i plătească 400.000 de euro, despăgubirea prevăzută în cazul desfacerii unilaterale a contractului, iar prin aducerea românului i-ar împăca și pe suporteri, care au deschis o campanie pe Twitter, cu hashtag-ul #carelucescu.

Șeful reconstrucției

Fotomac scrie că lui Lucescu, 71 de ani, ar urma să-i fie încredințată întreaga campanie de reconstrucție a echipei și va avea ultimul cuvânt la transferuri. Iar Fotospor a aflat că el ar fi cerut "cel puțin trei jucători noi" ca să vină: "Actualul lot e prea slab pentru a conta în lupta pentru titlu. Dacă nu se fac achiziții, nici nu se va încheia turul și Galata va arunca prosopul". 

3,500.000 €pe sezon cere Lucescu pentru a o prelua pe Galatasaray

"Galatasaray va avea din nou succes dacă-l aduce pe Lucescu. Sunt convins. E un antrenor foarte inteligent și experimentat" Duygun Yarsuvat, fost președinte Galatasaray 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close