SPORTS  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP // Ritualurile Simonei înaintea meciurilor + Dezvăluie de ce n-a vorbit cu presa dupa finala AO

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 17:46

Simona Halep, 26 de ani, a vorbit despre ritualurile sale dinaintea meciurilor din circuitul WTA, dar și despre motivul care a împins-o să nu vorbească prea mult cu presa la revenirea în țară după turneul de la Australian Open, unde a pierdut finala în fața Carolinei Wozniacki. 

"Geanta mi-o fac dimineața, nimeni nu se atinge de geanta mea. Țin racheta într-o anumită poziție când încep punctul, o țin cu o anumită parte în sus. Am niște lucruri pe care le fac repetitiv.

Pe lângă geanta cu rachetele, mai am o altă geantă cu haine, în care îmi țin cosmeticele și alte lucruri. Rachetele sunt trimise la racordat de antrenor, dar înaintea meciurilor pun palma pe racordaj pentru a simți tensiunea", a declarat Simona Halep la TV Telekom Sport.

"Nu rup rachetele atât de des la meci, la antrenamente rup mai mult rachetele. Din decembrie anul trecut am zis că nu mai arunc cu ele. Sunt foarte mândră. E o performanță :)"
Simona Halep

Numărul 2 WTA a vorbit și despre finala pierdută la Australian Open cu Caroline Wozniacki, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6: "La venirea în țară eram epuizată, n-am mai avut energie să mai vorbesc. După ce am ieșit de pe teren am plâns. Tristețea a fost foarte mare. Am dat tot ce-am putut, dar adversara mea a fost mai puternică".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
130360974128520
Oprea Frangulea  •  10 Februarie 2018, 14:36

*** mai sant uni romani , trebuie sa se gaseasca niste caricaturi de *** care sa nu fie multumiti .Si asa nu avem multe sporturi si sportivi de performanta ,se gasesc destui nemernici sa ii critice si sai jigneasca dupa bunul plac.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

150839242383592
Mihal Malcu  •  10 Februarie 2018, 09:28

sa imbunatateasca reveru la fel ca al lui federer!

para.para
para.para  •  10 Februarie 2018, 04:11

Presa din Italia a aflat motivul pentru care fostul sponsor tehnic al Simonei Halep nu a dorit sa prelungeasca intelegerea scadenta la finalul anului trecut. Potrivit jurnalistilor italieni de la Ok Tennis, motivul pentru care Adidas nu a onorat pretentiile Simonei are legatura cu faptul ca sportiva noastra "nu are statutul unui star in tenisul feminin". Sportiva noastra a fost implicata in diverse campanii ale nemtilor, insa impactul nu a fost cel scontat din punct de vedere publicitar. In aceste conditii, cei de la Adidas au hotarat sa se indrepte spre jucatoare care au si potential de star, nu doar care sunt sportive foarte bune.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează