ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

A început noul sezon de Lol » Debut slab pentru Fnatic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 13:47 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 14:27

Așteptările mari nu au avut suport în realitate, iar echipa Fnatic a început slab noul sezon de Lol.

Se pare că pierderea lui Rekkles a contat pentru echipa Fnatic, în ciuda transferurilor efectuate în pauză sezonului, prin care aceștia au arătat că sunt o echipă care se poate lupta pentru supremație în Europa. 

Fnatic a pierdut primul meci al sezonului

Dar după primul meci, cu Misfits, lucrurile nu arată la fel de bune. Deși au avut și o selecție mai bună, cei de la Fnatic n-au reușit să se înțeleagă deloc pe hartă. În primele 10 minute, rivalii au câștigat toate luptele, ceea ce a dus la un avantaj important pentru Misfits. Vetheo și Razork au făcut diferența în centru și i-au trimis pe cei de la Fnatic înapoi la tablă. Echipa din Marea Britanie are multe de schimbat dacă va dori să conteze în acest sezon. 

Citește și alte știri despre Esports:

Luis Suarez primește un card senzațional! Cum pot fanii să-l obțină

Un jucător celebru de FIFA se retrage din competiții! Un conflict cu pustiul minune din FIFA i-a fost fatal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează