Europa vs America » Patru diferențe majore și neașteptate între cele două continente

Articol de GSP vineri, 02 decembrie 18:46

Europa și America sunt două dintre cele mai dezvoltate continente, însă între ele există câteva diferențe majore.



Cu siguranță am auzit de faptul că fotbalul american e mai popular în SUA decât cel obișnuit, urmărit mai mult în Europa, însă diferențele nu se opresc aici.

Iată o parte dintre ele:

  • Nuditatea. În Europa, atitudinea oamenilor față de nuditate este mai relaxată. Există plaje de nudiști, iar pe multe din cele normale femeile pot sta topless. De asemenea, televiziunile pot transmite scene cu femeile la bustul gol după anumite ore. În America, nu există nici o toleranță pentru femeile care practică toplessul, iar alăptatul în public e privit și el cu ochi răi.
  • Speranța de viață. Europenii se pot aștepta să trăiască peste 80 de ani, în timp ce la americani speranța de viață este de 79,3 ani.
  • Transportul. Europenii au o infrastructură de transport public foarte generoasă care s-a dezvoltat în timp. Americanii preferă transportul cu mașinile personale, iar din acest motiv se creează frecvent ambuteiaje.
  • Antrenorii de fotbal. Imaginea de mai jos e sugestivă și vorbește de la sine. Cei mai populari antrenori din Anglia au un fizic de invidiat, în timp ce antrenorii din fotbalul american nu au o formă prea bună.

diferente america europa 2

Save

Save

Save