FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - FC BARCELONA, 11 AUGUST, STADION NAŢIONAL ARENA

500.000 de euro dacă nu vine Messi! » Clauza pe care Barcelona nu o poate încălca

Deţinător a trei Baloane de Aur, Lionel Messi va veni în august la Bucureşti
Deţinător a trei Baloane de Aur, Lionel Messi va veni în august la Bucureşti

Articol de - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 iulie 2012 23:06

Barcelona a fost nevoită să accepte o clauză suplimentară la contract, fiindcă organizatorii amicalului de lux s-au temut ca nu cumva starul argentinian să lipsească din lotul pentru Bucureşti.

Leo Messi iar ne dă emoţii! Starul argentinian n-a putut fi prezent anul trecut pe Naţional Arena, întrucît a fost anulat amicalul dintre prima reprezentativă a "tricolorilor" şi cea a "pumelor".

Acum, iar au apărut diverse speculaţii cum că magicianul din atacul catalanilor ar putea absenta de la superevenimentul din 11 august, meciul cu Dinamo. Iar organizatorii s-au mişcat precum Messi pe gazon şi i-au convins pe cei de la Barca să adauge un amendament important la una dintre clauzele de prezentare ale trupei blau-grana.

Astfel, acum este stipulat clar, spun oficialii români, "că Leo Messi trebuie să vină la Bucureşti cu Barcelona, fiind scutit de la meci doar dacă va avea probleme medicale serioase. Dar şi-atunci va fi supus unui examen riguros pentru a fi siguri de acest lucru. În caz contrar, catalanii trebuie să plătească organizatorilor despăgubiri de 500.000 de euro".

Totodată, organizatorii au ţinut să precizeze: "N-am bănuit şi nu bănuim că vreo persoană de la Barcelona ar putea afecta buna desfăşurare a partidei, însă vrem să fim siguri că spectatorii români vor asista la un show extraordinar, aşa cum li s-a promis şi cum toate starurile blau-grana pot face".

Două bilete pe minut
AscendNet Solutions, companie IT specializată în servicii de ticketing şi operatorul site-ului de vînzare online biletenationalarena.ro, anunţă că amicalul dintre Dinamo şi Barcelona se va desfăşura cu casa închisă, iar cele 52.000 de bilete se vor epuiza pînă pe 11 august. "S-au vîndut deja 37,5% din tichetele disponibile, frecvenţa cu care vindem biletele este, în medie, de unul la 28 de secunde", a afirmat Mihai Paun, managerul general al companiei. Pînă ieri, conform cifrelor oficiale, se vînduseră 19.500 de tichete.

21 de trofee a cîştigat starul de 25 de ani cu Barcelona şi cu naţionala Argentinei, cu sud-americanii avînd în palmares aurul olimpic în 2008 şi Campionatul Mondial Under 20 în 2005

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
yoadryan
yoadryan  •  18 Iulie 2012, 19:03
Postat de ysoagar pe 13 Iulie 2012, 14:13

500.000 euroi propabil ii castiga messi ca prima de joc, asa ca lasati-o mai mare cu super clauza lui peshte, daca messi nu are chef sa vina nu vine, apropo ziariastilor barca cate milioane a primit sa vina sa joace amical in romania cu dinamo ca acu sincer nu pune nimeni botu ca vin spaniolii si joaca pe "moca" cu noi, ori o fi dinamo vreo mare forta in fotbalul european

mda .. pt 500.000 vine si joaca messi 10 min si le-a luat bani la caini =)

cracker
cracker  •  13 Iulie 2012, 20:09

Socoteala e simpla...nu vine Messi, se scad 500 de mii din cele 3 milioane si gata..parca vad ca asa vor face (asta inseamna lipsa de respect)....lumea vine pentru Barcelona mai mult dar chiar si asa de ce Dinamo nu castiga absolut nimica...sa joace atunci doar Barca A cu Barca B.Mai bine facea un amical Romania - Barcelona si gata

evolvermix
evolvermix  •  13 Iulie 2012, 14:51
Postat de kanye pe 13 Iulie 2012, 11:57

Cei de la Barcelona vor primi 2 milioane de euro parca,bani care vor fi platiti din bilete.Daca toate biletele vor fi vandute se vor scoate peste 3 milioane de euro+bani pentru televizarea meciului!!! :)

Dinamo nu castiga nimic, doar organizatorii! Oricum este un meci penibil pentru Dinamo , vor sa se faca de ras cu una dintre cele mai bune echipe ale momentului, desi Dinamo se face de ras si cu echipa din primu` esalon de prin Letonia si Lituania :))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează