FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI TIMIȘOARA

ACS Poli abia a câștigat cu o echipă din Liga a III-a » Ionuț Popa s-a supărat și a pus tunurile pe jucători

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 18:06

Timișorenii sunt neînvinși în teste, dar tehnicianul Ionuț Popa nu e încântat de toți jucătorii săi. ACS Poli a învins-o astăzi pe CSM Școlar Reșița cu 2-1, după ce echipa din Liga a III-a a condus la pauză.

CSM Școlar Reșița, locul 2 în C4, a deschis scorul prin Flavius Costescu (min. 18) la Timișoara. Oaspeții cărășeni au mai avut două ocazii mari în prima repriză. În repriza a doua însă s-au baricadat în fața garniturii mai ”mature” trimise de ACS Poli în teren.

Scorul a fost răsturnat prin reușitele lui Șeroni (58), în urma unui corner bătut de Fucek, și Popovici (88), din centrarea lui Novak. ACS Poli are două victorii și o remiză în amicale. Următorul joc va fi peste două zile, în Ungaria, cu Balmazujvaros.

Popa, tunurile pe tineri: ”În scurt timp ori se lasă de fotbal ori se fac fotbaliști”

Repriza modestă făcută de gruparea de Liga I a fost pusă de tehnicianul Ionuț Popa pe jucătorii tineri. ”Sunt oarecum mulțumit. Nu sunt mulțumit de jucătorii tineri care au evoluat în prima repriză. Care au antrenament în continuare, până la 6. După o oră mă duc să-i iau, am un exercițiu frumos, astfel încât să fie bine pregătiți. Au arătat că nu sunt în stare să răspundă încrederii mele. Eu am venit în vară și am băgat șapte-opt jucători tineri și ei au impresia că împreună cu impresarii lor sunt fotbaliști.

Eu o să-i fac fotbaliști. Au mâine un antrenament complex. În scurt timp ori se lasă de fotbal ori se fac fotbaliști. Ei solicită prin impresari, aceștia dau telefon, că joacă puțin, nu pe mine m-au sunat. Mai bine să plece, o să vorbesc cu conducerea să le dea la câțiva drumul, ca să joace”, a declarat Ionuț Popa.

Principala problemă a bănățenilor din Liga I rămâne cea a accidentărilor. Scutaru și Vasi au ieșit mai repede de pe teren, în timp ce Poparadu, Bocșan și Drăghici au fost menajați astăzi.

ACS Poli Timișoara: Straton – Haruț, Scutaru (Morariu), Fridrich, Novak – Pădurariu, Vasi (Croitoru) – Mailat, Bârnoi, Doman – Popovici (prima repriză). Smaranda (Curileac) – B. Străuț, Cânu, Șeroni, Neagu (Novak) – Soljic, Artean – Bărbuț, Croitoru, Fucek – Pedro Henrique (Popovici).

CSM Școlar Reșița: Zimmermann – B. Szijj, Banac, V. Opriș, Liuba, F. Costescu, Breșneni, Poiană, Muselin, Bloju, Himcinschi. Au mai intrat: Petruț – Săndescu, Doda, Toțu, Negrei, M. Călin, Fl. Călin, Al. Maria, Negoescu. Antrenor: Leo Doană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează