FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI - BOTEV PLOVDIV 1-4

ACS Poli pică primul test din Antalya » Timişorenii au fost învinşi clar de Botev Plovdiv

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 20:37

Cu doar 21 de jucători deplasaţi pentru stagiul din Antalya, echipa bănăţeană a fost victimă uşoară în amicalul cu Botev Plovdiv. ACS Poli a cedat cu scorul de 4-1 în faţa formaţiei aflate pe locul 8 în Bulgaria.

Botev a deschis scorul în minutul 15 prin Kifoueti. La pauză a fost doar 1-0 pentru bulgari, dar aceştia au avut rezerve mai bune şi au mai punctat de trei ori în partea a doua. Prin Vasev, Kolev şi Kamberov.

La ACS Poli a debutat Prince Rajcomar, singura achiziţie de pînă acum din această iarnă. Dar atacantul olandez nu s-a remarcat la primul joc şi a fost înlocuit cu unul dintre cei patru juniori chemaţi de Florin Marin în Turcia. Golul de onoare al timişorenilor a fost marcat de fundaşul Cristian Bocşan în minutul 79, cînd tabela indica 4-0. Timişorenii i-au menajat azi pe Elek, Pedro Henrique, Goga şi Ov. Popescu.

Următorul amical al lui ACS Poli va avea loc peste două zile, cînd adversar va fi LASK Linz (Austria 2). Înainte de plecarea în cantonament bănăţenii au trecut de Naţional Sebiş cu 3-1 în primul test din iarnă.

ACS Poli Timișoara: Smaranda – Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu (61′ Fridrich) – Llorente, Melinte (46′ Bocșan) – Bărbuț, Zicu (59′ Doman), Javi Hernandez – Rajcomar (67′ Sorescu). Pe bancă: Rusu. Menajați: Elek, Goga, P. Henrique și Ov. Popescu. Antrenor: Florin Marin.

Botev Plovdiv: Galev – J. Hristov, Terziev, K. Dimitrov, L. Marin, Gamakov, Baltanov, Ognyanov, Kifoueti, Nelson, Milev. Antrenor: Nikolai Kostov.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează