FOTBAL  »  AMICALE  »  CRAIOVA - RAPID

"Amical de tradiție" » AFC Rapid se deplasează în Oltenia pentru meciul cu FC U Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 17:14

FC U Craiova 1948 va juca un meci amical cu AFC Rapid vineri, de la ora 15:00, pe stadionul "Aripile" din Craiova.

Practic, se întâlnește locul 1 din Liga a 4-a din Dolj cu poziția a 6-a din cel de-al patrulea eșalon bucureștean.

"Amical de tradiție" este titlul afișului de promovare al acestui meci. Fiecare consideră că e continuatoarea de drept a unei echipe de tradiție din fotbalul românesc: Universitatea Craiova, respectiv Rapid București.

În tot acest timp, Academia Rapid, echipa care vrea să cumpere palmaresul giuleștenilor, se află în cantonament în Antalya, iar CS U Craiova, formația care a câștigat în justiție dreptul de a folosi denumirea Universitatea evoluează în Liga 1.

stadion aripile craiova afc rapid 696x564

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
lionforever
lionforever  •  16 Februarie 2018, 18:52
Postat de Mica Cristian pe 16 Februarie 2018, 01:31

Pentru baietii de se tot apara cu "ajica" face aia sau aia... Copii asta nu inseamna ca nu are dreptate! Spuneti ce vreti CSUWC nu este Stiinta... este o echipa ilegala in competitie chiar si in acest moment avand in vedere ca FRF functioneaza pe vechiul statut FRF

Cate procese a câștigat în ultimul timp sau câte a câștigat până acum de are el dreptate ? Omul are probleme la mansarda iar cel ce îl urmați sunteti prea cuminți.

kaloogarele
kaloogarele  •  16 Februarie 2018, 17:18

de ce apare articolu' asta, despre o echipa oarecare din divizia d, pe pagina universitatii craiova??

1277655639005944
Robert Ungureanu  •  16 Februarie 2018, 05:51

Echipa de liga 1 a Craiovei este o clona ordinară făcută la comanda politica de *** Psd-ista,aceiași *** care in 2017 a înființat la Bucuresti echipa ACADEMIA Rapid ,(bagand-o direct in liga4) sărind startul care dealtfel este la liga 5,in goana lor după putere si votanți PSD-ul încearcă să atragă miile de susținători ale echipelor de tradiție.. ..unii au mușcat momeala dar sunt si cei care nu concep ca echipele lor de suflet sa fie marionetă în mâinile însetate de putere ale politicienilor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close