FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - DJURGARDENS 2-2

Analiza debutanților din echipa Stelei » Cum au jucat Tamaș și Gebhart la primul meci sub comanda lui Reghecampf

Articol de , - Publicat joi, 04 februarie 2016 20:45

În partida dintre Steaua și Djurgardens, scor 2-2, au debutat pentru formația roș-albastră Gabriel Tamaș și Timo Gebhart. GSP.ro a analizat prestația celor doi și cifrele acestora.

TAMAȘ, ACTIV ÎN APĂRARE

Fundașul a început titular și a avut cîteva intervenții sigure în startul partidei. Din păcate pentru acesta, Tamaș a avut partea sa de vină la golul lui Olunga din minutul 25. Apărătorul român s-a repezit să-l atace pe fotbalistul suedezilor și a fost scos din joc, Olunga a rămas față în față cu Varela și a înscris. În restul partidei, Tamaș s-a zbătut, a alergat, deși a făcut doar două antrenamente sub comanda lui Reghecampf.

De-a lungul întregii partide, Tamaș a reușit nu mai puțin de 22 de recuperări!

gEBHART, OMUL CU PASA 

Timo Gebhart a intrat și el pe teren în startul reprizei secunde și s-a făcut imediat remarcat, chiar dacă s-a aflat într-o poziție de ofsaid. Neamțul a reluat frumos cu capul o minge venită din gheata lui Stanciu, dar balonul s-a dus în bara transversală. Între timp arbitrul de tușă arătase că fotbalistul se afla în afara jocului.

Cu un sfert de oră înainte de final, neamțul a văzut cartonașul galben pentru un fault dur la mijlocul terenului. Astfel, a oprit bine un atac al suedezilor. În prima parte, Gebhart jucase pe flancul stîng, însă din minutul 80, cînd Stanciu a ieșit, neamțul a trecut în centru, unde a avut o evoluție mai constantă, fiind un bun pasator.

Timo Gebhart (45 min, repriza a 2-a) - 20 pase bune, 6 driblinguri reuşite, 1 şut spre / pe poartă, 1 balon recuperat, 3 faulturi suferite, 1 fault comis.

Cifrele înregistrate de jucătorii ofensivi la final:

Ciprian Marica (45 min, prima repriză) - 11 pase bune, 0 driblinguri, 0 şuturi, 1 fault suferit;

Timo Gebhart (45 min, repriza a 2-a) - 20 pase bune, 6 driblinguri reuşite, 1 şut spre / pe poartă, 1 balon recuperat, 3 faulturi suferite, 1 fault comis;

Hamroun (84 minute) - 39 pase bune, 5 driblinguri reuşite, 1 şut pe poartă, 2 baloane recuperate, 1 fault suferit;

Nicuşor Stanciu (80 minute) - 41 pase bune, 1 dribling reuşit, 3 şuturi spre / pe poartă, 4 baloane recuperate;

Alex Chipciu (90 minute) - 31 pase bune, 2 driblinguri reuşite, 4 baloane recuperate, 1 şut spre / pe poartă;

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (93)
694996327277929
I. Dumitru Enache  •  07 Februarie 2016, 02:44

steaua este foarte slaba. a ramas cu acelasi atac ineficient de 2-3 ani. Chipciu este aut. Pe urmele lui sunt Popa si Stanciu. Au adus ca mijlocasi doi jucatori plafonati Berceanu si Pintilie.N-au viteza, joacamai mulkt in lateral si nu direct pe poarta.N-au scheme de joc.Se joaca haotic si extrem de incet. Nu se joaca la interceptie. N-au nimic din fotbalul modern.Transferurile au fost facute fara cap, cu indivizi la apus de cariera sau deja plafonati .Singurul care corespunde ceva ceva este Hamrun. Mai Reghe! cu astia crezi ca iei campionatul? Cei mai mari dusmani ai Stelei sunt rapidistii Sumudica si Coman.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

867325516660092
Gheorghe Milovan  •  05 Februarie 2016, 11:01

Caracterizare Tamaş: aleargă ca o gloabă, faultează grosolan, dă tare în minge doar ca să scape de ea. Caracterizare Gebhart : Complet dezorientat în teren, nu poate depăşi un adversar nici dacă acesta e căzut, e mai slab decât majoritatea atacanţilor din prima ligă. A reuşit să se arunce, cu ochii închişi, la o centrare, să-l lovească mingea în cap şi să devieze în bară.

benaflek
benaflek  •  05 Februarie 2016, 06:45

nu stiu ce e cu rapa.de unde nu l puteam vedea jucand cred ca a fost cel mai determinat.bravo rapa.cu tupeu si forta

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close