FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Antrenorul lui Sturm Graz a lăudat-o pe Steaua şi a pus ochii pe un jucător: "Au mulţi jucători de calitate, dar în special el e foarte bun"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 22:16

Antrenorul lui Sturm Graz, Franco Foda, e foarte mulţumit de jocul echipei sale din meciul cu Steaua, cîştigat cu 2-0. 

Neamţul a remarcat însă jocul tehnic al echipei lui Costel Gâlcă şi chiar a pus ochii pe un fotbalist, Cristi Tănase.

"A fost un meci intensiv, ambele echipe au jucat la un nivel ridicat, am meritat victoria. Steaua e o echipă tehnică, însă de la început am pus presiune pe ei.

Au mulţi jucători de calitate, în special căpitanul echipei. E foarte bun", a spus Franco Foda la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Februarie 2015, 00:07

e pericol mare, FC SB poate ramane fara perla coroanei.)

zarqa
zarqa  •  01 Februarie 2015, 18:52

Hai sa fim seriosi. De cinci ani auzim ca Tanase este "cautat", este pe picior de plecare. Intrebari : cum, unde, cine-l cauta ? Nici intr-un mijloc de informare media nu aud , nu vad ca cineva il cauta (ptr un eventual transfer) pe Cristi Tanase. Numai in gsp . Care ar fi motivul ????

madskills
madskills  •  01 Februarie 2015, 08:46
Postat de maryan_ro83 pe 01 Februarie 2015, 08:31

da, dar e mult de discutat pe tema aceasta.. pentru ca mai sunt vreo patru indivizi pe acolo care avand postul de titular asigurat se plafoneaza.. bineinteles ca altii pot avea parere diferita de a mea, dar nu mi se pare ca in ultimul an Chipciu si Adi Popa au reusit sa rupa gura targului, iar despre Stanciu si Latovlevici nu mai e cazul sa amintim ceva, ca jocul lor uneori te exaspereaza.. chiar pe dreapta acolo Rapa, Papp nu exceleaza, nici Georgievski nu excela desi era apreciat.. singurii capabili sa tina postul la nivelul Stelei au fost Ogararu si polonezul al carui nume imi scapa acum, ma refer la ultimii 10 ani..

Grzelak, era chiar bun ala, comparativ cu ce avem acum

Vezi toate comentariile (23)
Comentează