FOTBAL  »  AMICALE  »  ASTRA GIURGIU

Astra a făcut instrucție într-un amical cu o echipă din Rusia » Dublă marcată de Alexandru Ioniță

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 17:14

Astra Giurgiu a câștigat cel de-al doilea meci amical din cantonamentul efectuat în Cipru împotriva celor de la Spartak Moscova B, scor 4-0.

Pentru campioana României au marcat Alexandru Ioniță ('26, '74), Florin Lovin ('40 p.) și Florea ('72). Adversara Astrei ocupă locul 7 în Liga a 2-a din Rusia.

Echipa de start a Astrei:

Lung – Oros, Săpunaru, Fabricio – Belu, Boubacar, Lovin, Nicoară – Boudjemaa, D. Niculae, Ioniţă.

Pe parcursul partidei au mai intrat Boşneag - Geraldo, Buş, Dandea, Florea, Piţian, Ricardo Alves, Seto, Junior Morais, Stan, Teixeira.

Astra va juca următorul meci amical împotriva unei alte echipe din Rusia, de această dată din prima ligă, e vorba despre Ural Ekaterinburg, pe 22 ianuarie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Ianuarie 2017, 19:59

daca si din petarda asta de Ionita reuseste Shumi sa scoata fotbalist..chiar ca se autodepaseste.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează