FOTBAL  »  AMICALE  »  ASTRA

Astra Giurgiu, înfrângere în amicalul cu o formație de Liga a 2-a

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 15:34

Divizionara secundă CS Afumați, antrenată de Vasile Neagu, a trecut, astăzi, la limită, într-un meci amical, de formaţia de primă ligă Astra Giurgiu.

Jocul dintre cele două echipe s-a disputat pe teren sintetic, la Izvorani, şi a fost câştigat cu 1-0 de formaţia de Liga a II-a. Unica reuşită a partidei de verificare a fost semnaă de atacantul Robert Buduroi.

Edi Iordănescu a folosit tot efectivul deplasat, cu o singură absenţă importantă, portarul Iliev, trimiţând pe teren două garnituri diferite în cele două reprize.

În aceeaşi manieră a procedat, de cealaltă parte, şi Vasile Neagu care le-a oferit minute tuturor componenţilor lotului său.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Martie 2018, 16:13

”Divizionara secundă antrenată de Vasile Neagu”?!? A, da, toata lumea stie ca Vasile Neagu (?!?) e antrenorul galacticilor de la Afumati...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează