FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA -

"Bizonul" a rămas la Dinamo » Detaliul din meciul Stelei cu Vardar Skopje

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 08:35

Steaua a câștigat cu 1-0 meciul cu Vardar Skopje, primul amical din al doilea stagiu de pregătire din Antalya.

În meciul contra campioanei Macedoniei a debutat Harlem Gnohere, care a fost titular. Atacantul francez este strigat de către coechipieri pe unul dintre prenumele sale, Harlem, în niciun caz după porecla sa "Bizonul", atribuită de cel care l-a adus în România, Mircea Rednic.

Steliştii nu-l strigă pe colegul din atac aşa cum o făceau foştii coechipieri ai atacantului din perioada Dinamo. Totodată, francezul a renunţat şi la părul blond, cu care a venit în momentul în care a semnat cu roş-albaştrii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fangigi
fangigi  •  25 Ianuarie 2017, 20:32

Deci pe teren n-a facut mare lucru, dar ati inventat voi o stire ca sa apara si el la ziar si acum ca a venit la clona de Mogosoaia! Chiar asa usor credeti ca suntem de manipulat?

legoolas
legoolas  •  25 Ianuarie 2017, 15:24

Cand nu o marca. Il invata Gigi cu viata la ***. Din pacate steaua o sa-l strice si pe Alibec. Adica Tade si Golubovic nu s-au acomodat acolo? Unu jucase la CFR, celalalt deja avea 50 goluri in L1 si nu s-au acomodat la steaua? De ce? Din cauza antrenorului. Ii dorim lu' Harlem aceiasi ascensiune ca a lu' Tade atunci cand a venit la steaua :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117757495232737
Marian Voican  •  25 Ianuarie 2017, 12:48

sa vezi cand s-o supara ciobanul,cand o sa vada ca nu marcheaza. andone l-a avertizat,asa la dinamo marca nu marca juca si era titular.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează