FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL

Campioana în declin » Viitorul zdrobită în 3 minute de vicecampioana Rusiei, ȚSKA Moscova

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 20:35

După ce a fost învinsă de rușii de la Krasnodar în urmă cu câteva zile, scor 1-3, campioana României a cedat în ultimele 10 minute ale partidei cu ȚSKA, deși a avut meciul în mână!

Cu Benzar doar în repriza a doua și fără Florinel Coman, care a fost lăsat în tribune, puștii lui Hagi nu au reușit să mențină ritmul până la finalul celor 90 de minute.

Dacă în minutul 77 dobrogenii se puteau lăuda cu o victorie în fața lui ȚSKA Moscova, în doar 3 minute au primit nu mai puțin de 3 goluri!

Chițu a deschis scorul încă din minutul 13 printr-o lovitură de cap din centrarea lui Ganea, dar constănțenii nu s-au bucurat prea mult și chiar înainte de pauză Vitinho a egalat (43).

Vână și-a dus echipa în avantaj cu un șut din lovitură liberă (56). Gloria le-a aparținut rușilor, care au defilat prin defensiva Viitorului, lăsându-i cu un gust amar pe constănțeni înaintea meciului din Supercupă împotriva celor de la Voluntari. 

Viitorul - ȚSKA Moscova (Rusia, I) 2-4

A marcat pentru Viitorul: A. Chițu (13), Vână (56) / Vitinho (43, 81), Nacho (79), Golovin (80)

Viitorul: Buzbuchi - Boli, Țâru, M. Constantin, Cr. Ganea - D. Lopez, Nedelcu, Casap - A. Chițu, Țucudean, Ov. Herea. Antrenor: Gheorghe Hagi. Au mai jucat: Tordai, Mladen, Benzar, Vână, D. Dumitrescu, Cicâldău, Benzar, S. Rădoi, Hodorogea, Purece, Dumitraș, Ghiță, V. Morar, Mățan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
bazileon
bazileon  •  06 Iulie 2017, 12:32
Postat de iosif_vs pe 05 Iulie 2017, 22:13

LA TAS TREBUIE SA SE FACA DREPTATE! STEAUA CAMPIOANA! NU LASATI VIITORUL SA FACA DE RAS FOTBALUL ROMANESC!

Eu zic sa mai lasam si pe altii sa se faca de ras. Oricum nu merita niciuna campionatul.

bazileon
bazileon  •  06 Iulie 2017, 12:28

Eu vad o baltoaca de viitoristi inganand osanale unui impostor si echipei sale de mediocritati, frauduloasa campioana.

caminero
caminero  •  06 Iulie 2017, 09:52
Postat de danieliorga2000 pe 06 Iulie 2017, 03:03

Off.. vad o mare de stelisti, dinamovisti, rapidisti, craioveni, progresisti etc , deodata deranjati de rezultatele in amicale ale Viitorului. Asa e in Romania cand vecinul munceste si construieste ceva, hai sa-i moara capra. Credeti ca restul echipelor care nici macar nu au luptat la campionat sunt mai breze, calcau in picioare TSKA?

Lasa asta cu marea de stelisti, dinamovisti, rapidisti, craioveni, progresisti etc ... problema e, unde-i marea de suporteri viitoristi ovidisti care sa-si sustina echipa de suflet? s-or fi infratit cumva in Nirvana cu marea de suporteri urzicenisti, astrogiurgiuvisti si vasluisti?!?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează