FOTBAL  »  AMICALE  »  CFR CLUJ

CFR a remizat cu Istra, iar Dan Petrescu are deja primele probleme de lot + Bokila a marcat sub ochii lui Contra

Foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
Foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iunie 2017 20:44

CFR Cluj a terminat la egalitate meciul amical cu NK Istra, din Croația, scor 2-2, după reușitele lui Bokila și Omrani.

Bokila a deschis scorul chiar sub ochii lui Cosmin Contra, prezent în tribune, în minutul 15. Până la pauză Omrani a majorat diferența din penalty, dar s-a accidentat și după pauză a fost înlocuit.

Contra a declarat că este supărat pe Bokila deoarece nu a venit la Dinamo și a folosit oferta "câinilor" în negocierile cu CFR (Detalii AICI).

Echipa de start a lui CFR: Mincă - C. Manea, Luchin, Horj, Camora - Deac, Hoban, A. Mureșan, Păun - Omrani, Bokila

Au jucat la CFR în repriza secundă: Vâtcă, Vinicius, Vera, Peteleu, Yasin, Nouvier, Pelayo, Balic, Vlad, Nascimento, Rus

Tot astăzi a ajuns în cantonamentul ardelenilor din Slovenia și Culio, jucător care va evolua la CFR Cluj în următorul sezon.

"Îmi era dor de România. Sunt fericit că m-am întors la CFR. Eu vreau să joc din nou în Champions League și să câștig campionatul", a declarat Culio la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
839079736163456
Runceanu Teodor-Gabriel  •  01 Iulie 2017, 01:00

Nu mai înțeleg, e vb de Contra si se prezinta meciul celor de la CFR...

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Iunie 2017, 21:23

In poza e si Culio,vedeta de la Roma succes

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Iunie 2017, 21:21

Bravo CFR! Am privit cu circumspectie venirea lui Petrescu la Cluj.Se pare ca face treaba buna. Se pare ca sunt si conditii financiare la meciurile CFR-ului sunt spectatori si nu putini eu sper ca va fi bine.M-as bucura daca ar reveni si Bud.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează