FOTBAL  »  AMICALE  »  CHIAJNA

Chiajna a cîștigat primul amical din Italia, 1-0 cu FC Bisceglie

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 19:02

Elevii lui Falub au cîștigat primul test în a patra zi a stagiului centralizat de pregătire pe care îl fac în Corato, Italia, împotriva formației FC Bisceglie, 1-0, care evoluează în liga a patra din ”Cizmă”.

Singurul gol al amicalului a fost marcat de Pena în minutul 49, după o pasă scurtă în interiorul careului mic, recepționată de la Cristescu.

Falub a testat un jucatăror italian, posibil înlocuitor al lui Lazăr în aripa stîngă a liniei de mijloc. Gabriele Zerbo, sub contract cu italienii de la Palermo, a primit acceptul clubului să dea teste la echipa antrenată de Adrian Falub.

Falub a început în formula: Matache - Novacek, Burnea, Răsdan, Grădinaru - Giurgiu, Serediuc, Purece, Zerbo, N. Roșu - R.Răducanu
În partea a doua au evoluat: Răducanu (Iacob) - Bucurică, Mamele, Tincu, Bărboianu - Giurugiu - M. Cristescu, Serediuc, Purece, R. Răducanu - Pena.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Ianuarie 2016, 00:03

astia se duc in b mai mult ca sigur,cu lotu asta

gardenparty
gardenparty  •  14 Ianuarie 2016, 20:14

Cu cine a jucat fc Bisceglie?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează