FOTBAL  »  AMICALE  »  ASTRA

Corespondență din Slovenia » Edi Iordănescu cere întăriri conducerii: "Nu vreau să mai fac compromisuri"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2017 21:12

Astra a pierdut meciul din cantonamentul din Slovenia în fața rușilor de la Anji, scor 1-2, iar antrenorul Edi Iordănescu cere să se facă transferuri cât mai repede.

"Eu sunt mai preocupat de conținut decât de formă. Simțim mai multe lipsuri. Trebuie să accelerăm discuțiile cu jucătorii pe care-i targetăm. L-am folosit iar pe Nicoară atacant. Nu vreau să fac compromisuri. Ne-am luptat să-i ținem pe Săunaru, pe Taka, dar nu avem un atacant veritabil. Oricât de bun ar fi Nicoară, dar el nu e vârf.

Ioniță va pleca doar dacă va avea o ofertă foarte consistentă. I-am cerut conducerii să aibă o altă abordare. Dacă tot plecăm într-un proiect nou și promovăm jucători, atunci măcar ce începem ar trebui să creștem. Jucătorii ar trebui să plece mai greu de la noi", a declarat Edi Iordănescu.

"După furtună am făcut un meci bun. Mi-a fost un pic frică de trăsnete, de fulgere. Ar trebui să mai vină jucători, atacanți în special. Vom face față cu brio în Liga 1" Alexandru Ioniță

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
popescu222
popescu222  •  25 Iunie 2017, 22:38

Din titlu se intelege ca Edi cere conducerii sa-i aduca fotbalisti disperati (“cere intariri disperate”). Corect era: “cere disperat intariri”. Dar pentru un ziarist sportiv, ce zic eu aici e probabil mai dificil ca fizica nucleara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează