FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - ADMIRA 2-3

Corespondență din Spania » Budescu nu-și explică rușinea din prima repriză cu Admira + ce a zis despre noile transferuri de la FCSB

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 19:21

FCSB a pierdut primul amical al cantonamentului din Spania, scor 2-3, împotriva austriecilor de la Admira, după 0-3 la pauză. 

"E bine că am revenit în a doua repriză, dar păcat că n-am câștigat. Vom discuta să vedem ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu trebuie să mai greșim. Suntem în perioada de acumulare.

Sperăm să nu mai facem asemenea greșeli după acest cantonament. Mai avem câteva zile și sper să ajungem la capacitate maximă. Sunt niște meciuri amicale, nu e îngrijorător că am luat atâtea goluri. Acum se fac mai multe formații", a declarat Budescu la finalul meciului.

Autor al unui gol cu austriecii, din penalty, mijlocașul a vorbit și despre noii săi colegi: "Am jucat foarte mult cu Găman la Astra, m-am simțit bine cu el. Cristi Tănase e un pic în urmă. La fel și Valerică. Dar cu siguranță își vor reveni. Steaua e mai puternică după aceste transferuri. Alibec e și el pe drumul cel bun. Își dorește să joace și să aibă reușite".

"Avem șanse mari în Liga Națiunilor (n.r. România a picat în grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania). Sper să fiu la națională și să câștigăm primul meci. Nu-mi place că se va juca fără spectatori, dar asta e" Constantin Budescu

  • FCSB joacă joi, 15 februarie, în șaisprezecimile Europa League contra lui Lazio.

Vezi detalii de la amical, marcatori, echipe de start și VIDEO cu golurile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
194362334230310
Robert Damian  •  26 Ianuarie 2018, 14:05

Vorbind despre STEAUA,exista 3(TREI) intrebari care vad ca nu-si gasesc raspuns!!!!1.CE LEGATURA ARE,SAU,TREBUIE SA AIBE,ARMATA UNEI TARI,CU FOTBALUL PROFESIONIST??????? 2.CUM DE STEAUA LUI BECALI,A JUCAT PESTE 13(TREISPREZECE!!)ANI IN GHENCEA,CU STEMA SI PALMARESUL STELEI,IN CULORILE STELEI,SI NIMENI DE LA CSA SAU TALPAN,NU AU AVUT NIMIC DE SPUS????????????? 3.DE CE AU MURIT IN 89' ATATIA OAMENI NEVINOVATI???PENTRU CARE IDEALURI?? Poate,umilul servitor al lui Talpan,CATALYN sa raspunda????Sau altii,ca el???????Am crescut in familie cu uniforma de ofiter al tatalui meu,dar sant satul sa vad KAKI vanzolind in jurul STELEI!!!!!NU SANT FAN BECALI!!!!Am spus-o MEREU!!!Dar nu sant de acord cu DISTRUGEREA celui mai MARE BRAND FOTBALISTIC al Romaniei!!!!!!!!Doar pentru placerea unui jurist oarecare,dornic sa-si faca un NUME pe spinarea STELEI si a milioanelor de suporteri!!!Si nici cu dorinta de distrugere a unor KAKII cu burtile mari!!!!Armata,trebuie sa se indeletniceasca,cu MULTE ALTE LUCRURI de INTERES NATIONAL,NU CU FOTBALUL PROFESIONIST!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează