FOTBAL  »  AMICALE  »  TRANSFERURI

Costel Gâlcă desfiinţează jocul echipei sale cu Sturm Graz » Ce spune despre venirile lui Guilherme şi Ţucudean

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 21:22

Steaua a pierdut amicalul cu Sturm Graz, scor 0-2, iar Costel Gâlcă a fost deranjat de evoluţia echipei sale. Antrenorul Stelei a vorbit şi despre George Ţucudean şi Guilherme Haubert, ultimii doi fotbalişti ajunşi în Ghencea. 

"Sînt nemulţumit. Am făcut un meci foarte slab. Nu am fost deloc agresivi. Poziţionarea în teren a fost slabă. N-am ştiut să ne adaptăm la nivelul pregătirii pe care l-am avut. Am improvizat pentru că nu am avut jucători ok. Au fost multe accidentări.

Ţucudean e un jucător care o să ne aducă un plus. Vom vedea ce se va întîmpla şi cu Guilherme. Dacă va veni, e foarte bine. Cînd vor pleca jucătorii la naţională, vom rămîne cu doar 9-10 jucători de cîmp. Nu ştim ce vom face", a spus Costel Gâlcă la DigiSport. VIDEO CU GOLURILE

"Ne interesează rezultatele indiferent dacă este vorba de cele din amicale sau oficiale. Azi am întîlnit o echipă foarte bună însă. Nu e problema mea ce discuţii au fost legate de naţională. Mă bucur că am fost selecţionat şi abia aştept să merg la lot", a spus şi Paul Papp.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (123)
widoqq
widoqq  •  02 Februarie 2015, 09:40

La care Steaua va referiti? A jucat FCSB Jilava,nu?

sexilian
sexilian  •  01 Februarie 2015, 09:31

fiecare da cat poate.

nebraska
nebraska  •  01 Februarie 2015, 08:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

gura

Vezi toate comentariile (123)
Comentează