FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - BIEL-BIENNE 2-0

Costel Gâlcă, nemulţumit chiar şi după o victorie » Problemele de lot încă îl macină: "Am improvizat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 21:51

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, nu este mulţumit de jocul echipei sale de azi, chiar dacă liderul Ligii 1 a cîştigat amicalul cu ocupanta ultimului loc din a doua ligă elveţiană, Biel-Bienne, scor 2-0. 

"Nu a fost un joc prea reuşit. E normal, pentru că a fost o încărcătură mare la antrenamente, însă una peste alta este bine că nu s-a accidentat nimeni.

Avem mulţi jucători care sînt accidentaţi, nu avem două echipe. Am făcut improvizaţii şi la fundaşii centrali.

Sper ca în al doilea cantonament să intre o parte dintre cei accidentaţi, pentru că e important pentru omogenitate şi pentru valoarea lotului", a spus Costel Gâlcă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
dash.berlin
dash.berlin  •  21 Ianuarie 2015, 23:23
Postat de legendavisinie pe 21 Ianuarie 2015, 21:17

Daca joaca Pancu, poate dam si gol in meciul cu fcsb. Vor veni la meci si multi fcsb-isti.

Degeaba veti da gol daca veti luati noua :))) Mágráonule...liga B pt voi va deveni un vis.Eu cred ca se va alege praful si pulberea de pásaréa márónié de súb pódúl ghíuléstéan .

roadster1988
roadster1988  •  21 Ianuarie 2015, 22:24
Postat de chrisdegarmo pe 21 Ianuarie 2015, 21:11

eu propun asa ...cei care tineti cu steaua ...sa nu va mai duceti la meci ...mai bine va duceti la gigi la puscarie ...asa scapa tara de saracie ...

sau mai bine la poarta palatului....va mai pica o felie de paine sarantocilor.

danutaa20003
danutaa20003  •  21 Ianuarie 2015, 21:30

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (16)
Comentează