FOTBAL  »  AMICALE  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

CSA Steaua și-a stabilit următorul meci amical » Partida va fi duminică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 21:36

CSA Steaua urmează să dispute cel de-al doilea meci amical de la revenirea în fotbal duminică, de la ora 11:00, la Cheile Grădiștei, cu naționala României sub 17 ani.

Reprezentativa României cu jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001 pregătește astfel partidele care vor urma în turul inaugural din preliminariile Campionatului European.

Naționala noastră va fi gazda unei grupe formată din Lituania, Luxemburg și Austria în perioada 23-29 octombrie 2017. Primele două echipe clasate și cele mai bune 4 echipe de pe locul 3 vor merge direct în ultima fază a turului de elită.

De partea cealaltă, pentru CSA Steaua acesta va fi al doilea meci amical, după cel câștigat săptămâna trecută cu Comprest București, scor 3-0.

Lotul ROMÂNIEI

Portari: Paul Șerban (Academia Gheorghe Hagi), Răzvan Ducan (Centrul de Excelență Buzău – CS Unirea Petrolul Videle);

Fundași: Alex Georgescu (Academia Gheorghe Hagi), Antonie Vlad (Academia Gheorghe Hagi), Răzan Ilan (Centrul de Excelență Deva – LPS Banatul Timișoara), Loren Niță (Centrul de Excelență Deva – Interstar Sibiu), Mihai Dumitrescu (FC Pitești 2008), Marcel Chiorean (Sporting Juniorul Vaslui), Eduard Duțu (ACF Fiorentina), Gabriel Boloca (Juventus Torino);

Mijlocași: Adrian Olteanu (LPS Piatra Neamț), Robert Girisik (Academia Gheorghe Hagi), Raul Șteau (Centrul de Excelență Deva – Viitorul Cluj), Andrei Mărginean (CS Zlatna), Aurel June (Sporting Juniorul Vaslui), Mihai Nițescu (Petrosport Ploiești), Leon Peto (VfL Osnabrück Jugend), Răzvan Matiș (Academia Gheorghe Hagi);

Atacanți: Louis Munteanu (Academia Gheorghe Hagi), Daniel Toma (Dunărea Călărași), Alexandru Dumitru (Atletico Madrid).

LOTUL STELEI 

Portari: Claudiu Chiș (25 de ani), Andrei Voican (18), Mihai-Horia Iancu (23)

Fundași:
 Mihai Butoi (18), Claudiu Zamfirescu (19), Ștefan Pădureț (18), Răzvan Prodan (18 ), Bogdan Sitaru (26), Sergiu Chirilă (18), Eduard Radu (17 ), Andrei Grigore (18)

Mijlocași:
 Roberto Chivu (18), Alin Predescu (22) Mihai Lolescu (18), Adrian Dorobanțu (18), Cadolar Curt (18), Adrian Vîlcea (19), Alin Turbatu (18), Andrei Pătrănoiu (24), Gabriel Peptănuș (18), Junior Măcriș (20),

Atacanți:
 Alexandru Izvoranu (18), Cătălin Mirea (19)

STAFF-UL STELEI

Cristian Neagoe - Manager secție fotbal
Marius Lăcătuș - Director tehnic
Ștefan Iovan - Director sportiv
Ion Ion - Antrenor principal
Vasile Aelenei - Antrenor secund
Ioan Gabriel - Antrenor cu portarii
Mihai Velecholova - Organizator / delegat
Omer Șenol - Medic
Nelu Olteanu - Kinetoterapeut
Dragoș Ivașcu - Preparator fizic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alex_1973
alex_1973  •  27 Iulie 2017, 09:46
Postat de Viorel Predosanu pe 26 Iulie 2017, 23:07

Echipa CSA este O malformatie kaki crescuta pe corpul armatei la initiativa unui grup de ofiterasi lacomi si predispusi la sifonarea banilor de la buget, acceptata inconstient de conducerea jalnica a MApN. Participa la orice susa ca echipa amatoare de Liga a V a si formata din recruti, ordonante, ratati si fomisti. O rusine incomensurabila pentru MApN si pentru Romania!!!

Ce penibil esti.nici măcar sa citesti nu sti.de informat nici atat.dar de spus aiureli și minciuni ești campion.Ești pe placul piperanului .numai el iese an de an ca Steaua este a lui dar nu are niciuna act do editor.

corectu
corectu  •  27 Iulie 2017, 08:28

CSASteaua e oechipa nou infiintata cu palmares0(zero).E greu de tinut minte?.A,era sa uit,e in Liga a V-a.

10202925648180625
Eugen Qy  •  27 Iulie 2017, 00:34
Postat de Viorel Predosanu pe 26 Iulie 2017, 23:07

Echipa CSA este O malformatie kaki crescuta pe corpul armatei la initiativa unui grup de ofiterasi lacomi si predispusi la sifonarea banilor de la buget, acceptata inconstient de conducerea jalnica a MApN. Participa la orice susa ca echipa amatoare de Liga a V a si formata din recruti, ordonante, ratati si fomisti. O rusine incomensurabila pentru MApN si pentru Romania!!!

Cred ca esti GRESIT informat ! STEAUA a fost FURATA de Piperean si transformata-n FCSb. ASA incat ARMATA a refacut o alta echipa caci are de unde face asa ceva !!!Nu vreau sa polemizez cu tine ci doar sa iti explic evudenta ! Personajul din Pipera din "sponsor" a devenit peste noapte CREDITOR-ul Sectiei de Fotbal a Clubului Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti si apoI s-a autointitulat Patronul echipei de Fotbal pe care a transformat-o in club la solicitareav UEFA care nu permite unor institutii publice sa joace-n Cupele Europene ! GB nu are nici o hatrtie la mana ca aar fi CUMPARAT STEAUA ci si-a luat "Verbal" angajamentul ca va "ajuta" si celelalte Sectii ale Acestui Club (CSA) - si nu a facut-o ! La Sedinta pein care s-au trecut de la Fratii Paunescu, aceia care preluasera si transformasera Sectia de Fotbal in Club de fotbal GB a venit insotit de o armata de bodyguarzi, ce-l avea sef pe C. Smarandescu, luptator de K1 si fost membru al Galeriei Steliste !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează