FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Dan Petrescu a câștigat prima partidă pe banca celor de la CFR Cluj » Supertransferurile clujenilor au debutat cu Sepsi OSK

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 19:08

CFR Cluj s-a impus în primul amical al verii, în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 3-1. Meciul s-a disputat la Brașov, de la ora 18:00. 

Dan Petrescu a folosit două garnituri total diferite.

În repriza secundă au debutat câteva din noile achiziții ale clujenilor: Sașa Balici, Ovidiu Hoban, Yasin Hamed sau Urko Vera. Căpitanul Camora, Urko Vera, vârful trecut pe la Bilbao și Osasuna, și Omrani au fost marcatorii golurilor CFR-ului.

Pentru echipa din Sfântu Gheorghe a marcat Papsys, din penalty.

CFR Cluj - Sepsi OSK // 3-1 
Au marcat:  M. Camora'48, Urko Vera '54, Omrani  '89 (penalty) / Papsys '4 (penalty)

Echipe de start:

CFR Cluj: Mincă - Al. Vlad, Horj, A. Mureșan, C. Sîrbu - E. Petruș, L. Rus - Nouvier,  Deac, Spehar - M. Coman
Antrenor: Dan Petrescu

Dan Petrescu a schimbat toți jucătorii la pauză. Echipa din repriza secundă: Cosmin Vâtcă - Mario Camora, Sasa Balic, Paul Monea, Andrei Peteleu, Adrian Pop, Ovidiu Hoban, Yasin Hamed, A. Păun, Billel Omrani, Urko Vera. 

Sepsi: Fejer - Costache, Burlacu, Istrate, Marin - Șut, Jakab - Papsys, Pațurcă, Cubleșan -  Mihalache
Antrenor: Valentin Suciu

CFR Cluj și Sepsi OSK sunt echipele care s-au mișcat cel mai bine pe piața transferurilor în această vară. Vezi AICI toate transferurile din Liga 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Iunie 2017, 01:24

e amuzant ca toti vorbesc, mai ales ziaristii *** ,despre supertransferurile lui petrescu! care-s alea? afara de hoban care demult nu mai joaca nimic, ne multumim cu jucatori care au dat probe la osasuna? haida de, cfr a pierdut jucatori mult mai buni decat cei pe care I-a adus!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Iunie 2017, 11:48
Postat de bvd_magheru pe 21 Iunie 2017, 07:02

Cea mai bogata regiune a tzarii. Cea mai bogata zona este Bucuresti - Ilfov . De departe . Stai linistit . Nu ma mai intereseaza nici Ardealul, nici Bucurestiul , nici Romania .

Bogata ...in smecherii dambovitene.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Iunie 2017, 11:41
Postat de submarina pe 20 Iunie 2017, 22:23

Cu "supertransferurile" astea nu-l apuca sacoul pe "bursuc" la CFR...

Exact ,au plecat Ruiz ,Bud, Larie, Gomelt (ca sa -i dau pe cei mai importanti ).In schimb au venit nicte jucatori de care nu am auzit. In plus a ramas "tanarul" Paun. Asta a fost titular ca a avut sub 21 de ani. Basca ironiei ,Petrescu a vrut sa-i "dea" si pe Nascimento si Nouvier. Nu mai vorbesc de Camora. Miticii au pus mana pe CFR si vor sa o faca praf . Aidoma cazului U Cluj!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează